maandag 16 juli 2018

Mini regenton

Vind uw regenton nu via Beslist! Scherp geprijsde Regentonnen in vele formaten. Groot assortiment Regenton. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Met een regenton kan het regenwater vanaf het dak worden opgeslagen.

Deze mini regenton is gemaakt van polyetheen en heeft een inhoud van 1liter. De ton heeft een donkergroene kleur en wordt geleverd inclusief kraan. De Harcostar regenton mini rainsaver 1L heeft een deksel en een kraantje met Gardena-aansluiting.


De regenton sluit je makkelijk aan op je regenpijp d. Vanwege zijn vormgeving neemt de regenton dan ook weinig ruimte in beslag. Mini rainsaver regenton 1liter. Met zijn slanke vorm past deze sterke kunststof regenton in elke tuin.

Dit kraantje kun je hiermee gemakkelijk aansluiten op een tuinslang. Regenton Mini Rainsaver 1liter in groen inclusief deelbare voet (zwart). Deze stevige regenton is gemaakt van hoogwaardig kunststof HDPE.


De rechthoekige regenton is ruimte besparend en past in iedere tuin of balkon. De ton is voorzien van een deksel en een tapkraan. Een regenton voet is onmisbaar voor een goed functionerende regenton ! De Mini Rainsaver regenton voet van Harcostar is een handige accessoire, die zorgt voor een betere zichtbaarheid van uw regenton , het makkelijker vullen van een emmer of gieter en de mogelijkheid tot besproeiing van uw tuin door middel van een tuinslang. De BeGreen kunststof regenton vangt maar liefst 1liter regenwater op.


Om er makkelijk een vulautomaat of overloopset op aan te sluiten, is dit model voorzien van voorgeboorde gaten. Het regenwater stroomt hierdoor via de regenton vulautomaat in de. De Mini Rainsaver is een zeer functionele regenton die niet opvalt, waardoor hij. Deze Mini Rainsaver regenton van het merk Harcostar bewijst dat een goede kwaliteit regenton niet altijd veel geld hoeft te kosten. Met de Mini Regenton 1L - Antraciet van Buitengewoon Boet kan iedereen water besparen!


Of u nu een grote, kleine tuin of balkon heeft, de Buitengewoon Boet Mini Regenton past altijd! Door de hoekige vormgeving kan de regenton ook gemakkelijk tegen de muur of in een hoek geplaatst worden waardoor deze nog minder ruimte inneemt. Vierkante regenton Rainsaver 1liter van het merk BeGreen.

Door de vormgeving past wateropvangsysteem in elke tuin, terras of zelfs op uw balkon. Door zijn afmeting kan de regenton ook goed bij een tuinkas of blokhut staan. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Deze regenton is verkrijgbaar in kleuren, namelijk groen en antraciet.


Vorstbestendig Eenvoudig aan te sluiten 2e regenton. Onze kleine regentonnen worden gemaakt van kastanje of eikenhout. Alle kleine regentonnen zijn nieuw gemaakt. Tevens uit voorraad leverbaar: originele biertonnen.


Rondomton heeft zowel eikenhouten, vurenhouten en kastanjehouten regentonnen in haar assortiment. GAMMA heeft losse kranen voor de regenton beschikbaar. Daarnaast zijn er nog enkele andere accessoires die je helpen om meer uit je regenton te halen.


Denk aan een vulautomaat die je aansluit op de regenton en de regenpijp. Zodra de regenton vol is, wordt het regenwater via de overloop niet meer naar de regenton , maar naar het riool afgevoerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts