donderdag 5 juli 2018

Regenton met overloop

Alle regentonnen vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw regentonnen. Meerdere aanbieders online. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Waterpompen voor beregening- systemen en div.

Wij hebben een groot assortiment regenton overloop sets. In verschillende lengtes, universeel voor bijna alle regenton modellen. Hoe sluit ik een overloop aan op de regenton ? Bijna alle regentonnen uit ons assortiment hebben al een opening aan de zijkant bovenzijde waar u de overloop set op kunt bevestigen. Deze is afgedicht met een dop die u kunt verwijderen, wip of schroef de dop met enig beleid vanuit de binnenkant uit de regenton. Met de waterton overloop set zal uw regenton nooit meer overstromen.


De waterton overloop set is ideaal voor regentonnen welke direct zijn aangesloten op de regenpijp.

Als er geen vulautomaat tussen de regenpijp en de regenton zit kan het weleens voorkomen dat de regenton overstroomt, maar dat is met deze overloop set verleden tijd. Gelukkig kregen we al wat vriesdagen en komen de tuinvogels nu toch met mondjesmaat richting onze voedertafels. Met deze slangpilaar kunt u een overloop in de regenton maken zodat deze niet overstroomt. Ideaal als u de regenpijp via het deksel in de ton laat lopen. Er is eenvoudig een flexibele slang op aan te sluiten, waardoor het water goed weg kan lopen.


Het schroefdraad van de overloop kan rechtstreeks in het hout van de regenton gedraaid worden. Deze maat ton met zijn accessoires past perfect onder de regenpijp op een verharde ondergrond bij je woonhuis of tuinhuisje. Zodra de regenton vol is zal hij het overtollige water via de overloop weg laten stromen op de plek die u wenst, bijvoorbeeld naar uw plantenborder.


Regenton 2liter met los deksel en kraan. Met de set kunt u de overloop eenvoudig aan uw regenton. GAMMA heeft losse kranen voor de regenton beschikbaar. Daarnaast zijn er nog enkele andere accessoires die je helpen om meer uit je regenton te halen. Denk aan een vulautomaat die je aansluit op de regenton en de regenpijp.


Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis.

Ervaar het gemak van Wehkamp. Of een regenton overloopset, die ervoor zorgt dat de regenton stopt met vullen zodra het water in de ton even hoog staat als de automaat. Ook leuk, een regenton die tegelijkertijd een bloembak is! Deze regenton heeft een dubbele functie en modern design. De regenton heeft een kraan om het regenwater uit te laten lopen.


Wilt u de afvoerbuis direct in de regenton aansluiten, zonder tussenkomst van een regenton vulautomaat, dan is deze regenton overloop set ideaal. Is de regenton vol, dan kan het water weglopen via de slang. Zo loopt de regenton dus nooit meer over en hiermee voorkomt u groene aanslag op de regenton en terras.


Alle accessoires voor uw regenton. Denk bijvoorbeeld aan een handige handboor om een gat te boren voor uw vulautomaat. Een regenton komt standaard al met een kraantje en deksel, maar accessoires maken het nog eenvoudiger.


Misschien heeft u twee regentonnen en wilt u deze verbinden. Met de regenton overloop set zal uw regenton nooit meer overstromen, ideaal te gebruiken voor regentonnen welke direct zijn aangesloten aan de regenpijp. Milieuvriendelijk besproeien? Dan zijn de accessoires ideaal voor bij uw regenton.


Dat kan met een regenton in je tuin. Bovendien bevat regenwater veel minder kalk en heeft het een betere temperatuur voor je planten. Je bespaart drinkwater en belast het riool minder. Bij Welkoop ben je op het juiste adres voor regentonnen en accessoires, zoals een vulautomaat, kraan, standaard of overloopset. Prima overloop alleen niet in gebruik ton staat strak tegen muur.


Een regenton vulautomaat zorgt er voor dat u uw regenton kunt aansluiten op de regenpijp. De vulautomaat zorgt er voor dat de regenton gevult kan worden met water. Wanneer de regenton vol met water is, zorgt de regenton vulautomaat dat het overtollige water weer via de regenpijp naar beneden loopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts