donderdag 12 juli 2018

Tjeerdsma tuinmachines

Zo hebben wij een uitgebreid assortiment aan. Bijna alle produkten die op de webshop staan zijn ook. Al meer dan jaar leveren wij een breed pakket aan tuinmachines , gereedschappen en toebehoren aan verschillende klanten, van particulier, gemeenten en industrie tot hovenier.


Ook voor onderhoud van maaiers, kettingzagen, hogedrukreinigers, compressoren etc zijn wij zes dagen per week geopend. Tjeerdsma tuinmachines en gereedschappen, Nieuw-Weerdinge.

Niet alleen de prestaties zijn belangrijk, maar. Wij leveren en onderhouden het gehele assortiment van grasmaaiers, kettingzagen. Dit autobedrijf ziet er tot in de puntjes verzorgd uit en de bedrijfsvoering is zowel qua sales als aftersales goed op orde”, aldus juryvoorzitter Ferry Smith van de ANWB. Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden.


Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan tuinmachines en gereedschappen. Spaaracties: Ruil uw spaarmunten (t.w.v. ct. per st.) bij ons in voor een gelijke waarde aan korting. Husqvarna promoties, maaien en trimmen als een pro. U kunt zoveel spaarmunten tegelijk inleveren als u.

In de winterperiode (van november tot april) zijn wij vooral bezig met onderhoudsbeurten aan zitmaaiers, motormaaiers en andere tuin-en parkmachines. Vaste klanten ontvangen van ons een brief als geheugensteuntje, en kunnen zelf een afspraak maken met een aantrekkelijke korting. Voor nieuwe BCS tractoren of diverse merken nieuwe tuinmachines , gereedschappen en werkkleding nodigen wij u uit om eens te kijken op tjeerdsma.


Exporteer de lijst met directieleden. Informatie beschikbaar als optie. Je browser accepteert geen cookies. Voor een optimale functie en weergave van de inhoud moet je bij de browserinstellingen het gebruik van cookies toestaan en de. Wij gaan deze bouwradio verloten onder onze likers.


Lid worden en connectie maken. Hartelijk welkom Op deze site ziet u het meest actuele aanbod gebruikte tractoren en zitmaaiers Maak uw keuze links in het menu Ook voor aankoop van uw. Van dit bedrijf en andere bedrijven in de Metaal, zijn financiële gegevens bekend.


Onrust is gespecialiseerd in de verkoop van bedrijfskleding en tuinartikelen in Drenthe. Ontdek ons aanbod tuinbenodigdheden in Drenthe! Hitachi Power Tools hogedrukreinigers houtklovers kettingzagen lasapparaten transporter veegmachines verhuur.


VAN BERGEN, AL JAAR EEN BEGRIP IN TUIN EN PARKMACHINESGestart in Paterswolde en nu gevestigd in Haren bij Groningen. Tuinmachines : alles voor tuin, park en gereedschap.

Van Bergen, al jaar een begrip in tuin en. The website is created in unavailable , currently located in unavailable and is running on IP 185. Stichting Internet Domeinregistratie NL network.


Stihl in Provincie Drenthe. Een zakje voor euro en voor euro. Specialist in tuinmachines en gereedschappen. Verkoop, service en reparatie, dagen per week geopend.


Ook diverse aanbiedingen in de webshop. Het maaidek is bevestigd aan de voorkant van het apparaat zodat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts