donderdag 26 juli 2018

Shibaura zitmaaier

Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust. De grootste collectie zitmaaiers hier! Zitmaaiers tegen de laagste prijzen. Morgen al in huis vanaf €1.


Shibaura SG2Hellingmaaier Met de SG2lanceert Shibaura een forse laagzwaartepunt zitmaaier voor hellingen.

Shibaura SX20G, SX26G, SX26D zitmaaiers met grasopvang De SX20G, SX26G en de SX26D zijn uitgerust met een grassopvang met laag- of hooglossing en een hydraulische aftakas. De meest compacte Shibaura frontmaaier is de CM214. De CM2is van uitstekende kwaliteit, is uitgerust met een 3-cilinder diesel motor en heeft een vermogen van pk.


SHIBAURA DIESEL ZITMAAIER GT161. The GT1is a powerful, quiet, efficient and reliable diesel grass mower with a power of hp. Uw ervaring op onze site is een prioriteit.


Shibaura Europe BV - Commitment, service and quality are the core concepts of our organization. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Door de vlakke vloer is het makkelijk om op- en af te stappen. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Dankzij de brandstoftank van liter kan de gehele dag gewerkt worden zonder te tanken.


Er is een zeer goede balans tussen vermogen en gewicht, waardoor maximale stabiliteit bereikt wordt. Voorzien van een pk Shibaura 3-cilinder dieselmotor. Standaard uitgevoerd met midden- en achteraftakas en 3-puntshefinrichting, veiligheidsbeugel, zeer ruim bestuurdersplatform en verlichting.


De SXcombineert de kracht en veelzijdigheid van de compacttrekker met de wendbaarheid en het eenvoudige bedieningsgemak van een zitmaaier. Doordat de messen elkaar overlappen blijven er geen strepen gras staan. Het maaidek is eenvoudig te bedienen door de hydraulische heffing. Tevens kan het maaidek gemakkelijk verwijderd worden voor reiniging en onderhoud.


Kortom de Shibaura GT 1is een zitmaaier welke bedoeld is voor de veeleisende gebruiker. Beveiliging in zitting, rem en aftakas. Maaiwerk aandrijving door aftakas. Oliedruklampje, brandstofmeter en trekoog.


Speciale professionele maaier, geschikt voor ruw terrein, hellingen en bermen. Aantrekkelijke aanbiedingen van landbouwapparatuur in uw omgeving. Cookies helpen ons onze services te leveren.


Shibaura producten: zitmaaier , compact tractoren en professionele maaiers hebben over een reeks van jaren een reputatie opgebouwd van pure kwaliteitsartikelen.

In snel tempo wordt het programma uitgebreid en aangepast aan de wensen van de gebruikers in de diverse landen. Gratis verzending vanaf € 7- leverbaar binnen 2-werkdagen. Bestel online bij De Boer Drachten!


Verschillende soorten frontmaaiers voor zowel particuliere als proffesionele gebruikers. Merken: Jonsere Mc Culloch, Walker, Shibaura.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts