vrijdag 6 juli 2018

Bamboe kwekerijen

Bamboe is heel decoratief en geschikt voor veel standplaatsen. Van bodembedekker tot grote, dichte hagen en mooie solitairen: de mogelijkheden met bamboe zijn zeer gevarieerd en talrijk. Bamboe wordt meestal in verband gebracht met een tropisch klimaat.


Maar ook in de koudste streken ter wereld groeit bamboe. Openingstijden: van maart tot. Ons aanbod bestaat uit woekerend en niet woekerende soorten,.

Al meer dan jaar staat Bamboekwekerij Kimmei centraal in de wereld van bamboe. Onze artikelen worden gepubliceerd in binnen en buitenland. Bij Randijk haalt de bamboeliefhebber zijn hart op. Planten van eigen kweek, bamboe palen, -schermen en vlonders. De mogelijkheden van bamboe in de tuin zijn eindeloos.


Levende bamboe en bamboemateriaal maken het leven binnen- en buitenshuis mooier. Kleine kwekerij in Oldeberkoop (Fr) met voorbeeldtuin, gespecialiseerd in bamboes en enkele andere exoten zoals Chinese waaierpalm en tuinbanaan. Op onze kwekerij kweken wij de volgende soorten bamboe : Contact.

Bamboehobbykwekerij is een initiatief van Arjan van den Wijngaard. Op deze site wordt algemene informatie gegeven over verschillende soorten bamboeplanten. Hoe ziet de bamboe soort eruit, voor welke toepassing is deze bruikbaar, groeiwijze, onderhoud etc. Kimmei Bamboekwekerij - bamboekwekerij met meer dan 2soorten bamboe - siergrassen en exoten - catalogus online - VALKENSWAARD. Kwekerij Krijn Spaan - siergrassen, bamboe , vaste planten - catalogus online - KORTENHOEF.


Poley Palm - verkoop en verhuur van bamboe en palmbomen , bamboebar, bamboetafels. Voor bezoekers met kennis van bamboe , bomen en heesters heeft onze tuin veel te bieden. Zo vindt u bij ons onder andere de nationale planten collecties van Viburnum, (Gelderse roos), Euonymus (Kardinaalsmuts) en Wisteria (Blauwe regen). Een prachtige voorbeeldtuin bij de kwekerij.


Voor ons is het niet alleen belangrijk dat u begint met een goede kwaliteit bamboe , maar ook dat ze prachtig uitgroeien tot datgene wat u voor ogen heeft. Wie zijn onze klanten Onze klanten bevinden zich door geheel Europa. Het zijn tuincentra, hoveniers, exportbedrijven, gemeentelijke instellingen. Alles (en nog meer) over bamboe , tropische planten en informatie over onze eigen bamboekwekerij in Veldhoven, regio Eindhoven.


Lees meer op onze site of breng eens. Bamboe kwekerij Vooruitgang gevestigd op de Westkanaalweg 44a in Ter Aar, Zuid - Holland. Wij kweken verschillende niet woekerende bamboesoorten en meer plantensoorten.


U zoekt naar niet woekerende bamboes?

Bekijk hier onze bamboesoorten en vind met behulp van onze keuzehulp de juiste niet woekerende bamboe ! Welkom op Grassenerf om ons ruime sortiment aan (niet woekerende) soorten bamboe en siergrassen te komen bekijken. Wij kweken deze in grote potten voor aanplant als solitair of wintergroene haag. Zelfs een strak geschoren haag van bamboe behoort tot de mogelijkheden. Bamboo World is een van de weinige kwekerijen die gespecialiseerd zijn in bamboe planten, die in West-Europa goed te houden zijn.


Naast het kweken van Bamboe verkopen wij ook bamboe accessoires. Met de juiste plant op de juiste plek een ideale combinatie voor uw tuin! Bamboe kopen doe je best bij een kwekerij met ervaring en gevarieerd aanbo zij geven u deskundig advies en bieden de geschikte soort bamboe voor uw tuin. Er zijn vele voordelen aan het bezoeken van de kwekerij.


Vaak komen bezoekers er pas in onze voorbeeldtuin achter dat hun ideeën over bamboe bijgesteld moet worden en dat er bij het uitzoeken van de juiste soorten echt ondersteuning van een expert nodig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts