woensdag 25 juli 2018

Horeca parasol te koop

Horeca parasol te koop

Parasols voor horecagelegenheden. Uw terras is het eerste wat uw gast ziet. Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Direct leverbare terrasparasols. In 2-werkdagen geleverd.


Horeca parasol te koop

Bekijk alles met horeca parasols ! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Verkoop eenvoudig horeca parasol. Horeca parasol Telestar 5m rond.


Een professionele horeca parasol kopen. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om tussen de vele mogelijkheden de parasol te kiezen die het beste past bij jouw situatie. In onderstaande artikel helpen we je graag op weg. Grotere vierkante of ronde parasols met een doorsnee van meter bieden bescherming aan meerdere tafels.


Wilt u de parasol inrichten met parasolverlichting en parasolverwarming, er zijn diverse opties. Staat de maat die u zoekt er niet bij dan kunnen we deze produceren in onze maatwerkcollectie. Om kwaliteit te kunnen garanderen werken wij samen met gerenommeerde parasolproducenten. Een parasol is in onze visie geen aanschaf maar een investering.


Bij de aanschaf van een passende zonwering, overkapping of horecaparasol gaat u niet over één nacht ijs. Ongeacht welke parasol u aan wilt schaffen, dient u zich een paar dingen af te vragen. Het is belangrijk dat u uiteindelijk de oplossing krijgt die u voor ogen had.


Horeca parasol te koop

Uitgerust met een hoogwaardig Polyester doek, welke in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Frame: Ø mm poedercoated. Ga voor een vrolijke zonnige horeca parasol in de kleur oranje, geel of blauw of kies voor een horeca parasol in natuurkleuren als groen, bruin en ecru. Materialen horeca parasol. Binnen onze collectie aan horeca parasols vind jij als ondernemer gegarandeerd een parasol , welke geschikt is voor jouw terras of dergelijke horecagelegenheid.


Koop hem nu voor €10deze kantelbare parasol ,. Te huur, partytenten, diverse. Je krijgt nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken. Elke TUUCI parasol wordt volledig naar uw behoefte samengesteld. Vind horeca parasols het nu op Kensaq.


De plek waar uw gasten comfortabel en gezellig kunnen zitten onder het genot van een hapje en drankje. Om een nog meer herkenbaar terras te creëren is het bedrukken van de parasols met uw eigen logo ook mogelijk. Een horeca terras parasol is eigenlijk onmisbaar voor iedere horecaonderneming met een terras.


Gasten vinden het belangrijk dat ze de mogelijkheid hebben om uit de zon te kunnen zitten. Vooral in de zomer kunnen de temperaturen flink oplopen en om dan constant in de zon te moeten zitten is niet aangenaam. Duurzame parasols die seizoenen lang mooi blijven. Een goede parasol is een investering in uw zaak en koopt u voor meerdere seizoenen. De horeca parasols van Promat zijn gemaakt om jaren mee te gaan.


Behoudt de kwaliteit van de parasols en laat uw terras er ieder jaar weer optimaal verzorgd uit zien met de service van Promat. Geef uw terras een stijlvolle uitstraling met onze horeca parasols. Promat heeft een breed scala aan horeca parasols in verschillende maten en soorten.


We leveren zelfs op maat gemaakte oplossingen om iedere centimeter van uw terras optimaal te benutten. Geen afmeting of vorm is ons te gek. De parasol op uw horeca terras is belangrijker dan u wellicht denkt. Van afstand is de parasol het eerste wat uw potentiële gasten zien. Het is dus aan te raden om uw parasols goed af te stemmen op de rest van het interieur van uw terras.


Wij hebben jarenlange ervaring in het vormgeven van horeca interieurs en geven u graag een advies op maat. Om uw horecaterras ook ‘s avonds aantrekkelijk te maken, zijn er diverse opties zoals parasolverwarming en -verlichting. Tenslotte maakt u uw parasol uniek door hem te laten uitvoeren met uw eigen logo afgedrukt op het doek.


Snelle levering uit voorraad Wij hebben een uitgebreid aanbod van standaard maat parasols op voorraad liggen in ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts