vrijdag 6 juli 2018

Intex opblaasboot

Voor 166:bestel de volgende werkdag in huis. Toppy: al jaar het beste voor buiten. Voor besteld is de volgende werkdag al in huis. Shop bij de grootste online sportwinkel van Nederland. Dé webshop voor topmerken.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Wij bieden diverse modellen aan in uiteenlopende prijscategorieën. Als enige online winkel in Nederland richten wij ons uitsluitend op de verkoop van opblaasboten en opblaaskayakken. In ons assortiment vind u een grote range aan opblaasboten.


We werken daarbij alleen samen met de beste merken, zoals Sevylor en Intex. Grote opblaasboot met pomp en peddels. Heerlijk ronddobberen op een meer, een rondje peddelen op een vijver in de buurt of een echte vaartocht maken, het kan allemaal met de Challenger 3. Deze rubberboot wordt geleverd als complete set. De kayak is ook voorzien van een net aan de voorkant zodat je daar een paar lichte spullen in kunt leggen.


De set is compleet met boot, motorsteun, accu, lader en accubak.

Veilig in gebruik, ook voor kinderen. De Challenger is geschikt voor drie personen en de maximale belasting is 2kg. Ruim aanbod opblaasbare boten. Verzending vanaf €in uur. Bel, mail of app ons voor.


Sale: nu in de aanbieding van € 229. Ga heerlijk op een warme zomerdag in jouw eigen boot op het water dobberen. Levering: tot werkdagen 3. Opblaasboot Caravelle KKset blauw grijs 3. Op basis van 1reviews kajak kopen bij Decathlon. Het pakket wordt geleverd inclusief een accu, acculader, motorsteun en accubak. De opblaasbare rubberboot heeft twee hengelhouders.


U heeft verder niets nodig om heerlijk met een heel gezin te kunnen varen. Voor ieder moment een Intex opblaasboot. Voor 22:bestel morgen in huis! Wil je graag met een elektrische motor varen of liever tijdens je vakantie met een opblaasboot over zee peddelen? Welke opblaasboot voor jou geschikt is, hangt af van de toepassing waarvoor je de boot wilt gebruiken.


Ben je op zoek naar een eenvoudige opblaasboot voor op vakantie? Kies dan voor de bekende oranje Intex opblaasboot.

Intex Mariner opblaasboot met fluistermotor. Intex mariner opblaasboot met een fluistermotor set. De Intex Explorer Pro 3opblaasboot set is geschikt voor vaartochtjes in het zwembad of rustige meertjes en riviertjes. Door de felle kleuren van de boot kunt u uw kinderen gemakkelijk in de gaten houden op het water. Rondom de boot zit een grijpkoord en voorop de boot zit een handgreep.


Deze opblaasboot is de enige boot met een harde plastic vloer. Ideaal dus om te vissen of om gewoon rond te varen. Door de harde vloer kun je bij rustig water goed staan in de boot. Ook de romp is voorzien van een versterkte rand.


Deze Intex Excursion is voorbereid op motorbevestiging. De Intex Elektromotor, die geschikt is voor deze opblaasboot , is apart verkrijgbaar. Met vier hengelhouders De Intex Excursion is ook leuk voor liefhebbers van hengelsport.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts