maandag 9 juli 2018

Tegen katten in de tuin

De nieuwste modellen vindt u hier - aangevuld met de unieke technologie van Primrose. Alle merken kattenverjagers online. Vergelijken doe je op Beslist. Het grootste assortiment aan ultrasone verjagers tegen katten , op voorraad.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Als je je katten in de tuin wil houden, dan loop je soms tegen problemen en uitdagingen aan. Van een klant met een omheinde tuin kregen wij de vraag hoe zij kan voorkómen dat haar ondernemende kat via de bomen de tuin verlaat. Na een korte zoektocht op internet kwamen wij de handige kattengordel van Waveka Natuurbeschermingsartikelen tegen.


Voor de gezelligheid zijn katten in huis niet meer weg te denken in Nederland. Buiten veroorzaken poezen en katers overlast door te poepen in de tuin (van de buren). Ook vangen ze soms tuinvogels en maken ’s nachts kabaal. Je mag katten geen kwaad doen en zeker geen gif gebruiken, maar je kunt wel maatregelen nemen tegen kattenoverlast. Maar wat is de beste manier om katten op een katvriendelijke manier uit de tuin te houden?


Ik testte er een paar uit. Hier mijn bevindingen, ervaringen en tips. Op internet lees ik dat je koffieprut in de tuin moet strooien op de plekken waar je niet wilt dat katten komen. De meeste mensen vinden katten leuke en lieve dieren.


Hieronder volgt een aantal tips die de katten uit je tuin houden en, niet geheel onbelangrijk, de gezondheid van de betreffende katten niet schaden. Katten uit je tuin houden valt nog niet mee. Geen los zand in de tuin Zorg voor aangestampte aarde en bodembedekkers, want katten graven hun poep het liefst in. Bedek losse aarde eventueel een poosje met kippengaas.


Dat voelt naar aan de pootjes. Na enige tijd leren de poezen dat de tuin geen geschikte kattenbak is en kan het gaas weer weg. De tweede mogelijkheid is om een draad te spannen in de tuin , waaraan je de lijn van het tuigje vastmaakt. Zo kan jouw kat zelf rondlopen, zonder daarbij de tuin te verlaten. Het geeft zowel jou als je kat wat meer vrijheid.


Jij hoeft er niet continu bij te blijven en je kat zal altijd veilig in de tuin blijven. Bescherm de planten door enkele door katten zeer geliefde planten te plaatsen in een hoek van de tuin. De poezen zullen dan enkel in de hoek van hun lievelingsplanten verblijven en laten de rest van de tuin gerust. Indien je je katten kwijt bent dan weet je onmiddellijk waar je ze kunt vinden. De kat likt het van de ballon, die niet bestand is tegen de ruwe tong.


Tegen katten in de tuin

In beide gevallen hoop je dat de kat in kwestie onthoudt dat het in jouw tuin niet fijn is. Met beide methodes is het mij zelden gelukt om een kat te treffen. Daarom is gewoon een mep op het raam of achter de kat aanrennen bij ons thuis de meest gebruikte methode.


Wist u dat als u last heeft van katten in de tuin dat u konijnen keutels moet strooien. Zet tegen katten een citroengeranium in de tuin. De beste kattenverjagers op Beslist.


Tegen katten in de tuin

Grootste aanbo de laagste prijzen. Van tuinhout tot sierbestrating! Ongezond kan het zijn als de kat zijn behoefte in de moestuin doet, ontlasting kan ziektes overbrengen.


Deze bij aanplant eerst beschermen tegen de katten. Hoe je poepende katten uit je tuin weert. Met de komst van de lente begint ook de kattenergernis.


Tegen katten in de tuin

Poeswerend perkgoed en ultrasoon geluid kunnen hierbij worden ingezet. Maar pas op want in de strijd tegen ongedierte is de kat onze bondgenoot. Omdat veel tuinliefhebbers het niet op prijs stellen als hun tuin wordt omgewoeld of gebruikt als kattenbak. Behalve de geur van planten kun je natuurlijk ook de stekels van de planten gebruiken om katten te weren uit de tuin.


Waar een kat gemakkelijk door een coniferen haag kan kruipen, bedenkt hij zich wel drie keer voordat hij door een meidoornhaag of vuurdoornhaag loopt. Met een verjager kunt u ervoor zorgen dat de kat meteen de tuin verlaat als deze erin komt. Na verloop van tijd gaat de kat uw tuin vermijden.


Wij verkopen verjagers die op verschillende manieren werken zoals onhoorbare ultrasone geluiden, echte geluiden, water en flitslichten. Bescherm de andere planten en de rest van de tuin door enkele door katten zeer geliefde planten te plaatsen in een hoek van de tuin. Indien je de katten kwijt bent, weet je onmiddellijk waar je ze kunt vinden.


Strooi peper op de plaatsen waar de kat meestal te vinden is, strooi mottenballen langs de afsluiting van je tuin , leg citroenschillen tussen de planten en strooi koffiedik langs de route die de kat meestal aflegt. Dit zijn stuk voor stuk middelen die een kat niet erg op prijs kan stellen. Of schaf een hond aan, die hebben we zelf ook en nooooit meer een kat in de tuin gehad. Dit werkt uit ervaring het beste.


Tegen katten in de tuin

Zelfs zo dat toen we waren verhuisd en de oude buren op visite kregen, zij begonnen te klagen dat we weg waren, want ze hadden ineens last van katten in hun tuin (en de nieuwe bewoners van ons huis ook, ha ha).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts