woensdag 11 juli 2018

Goede muizenval

Groot assortiment muizenvallen en klemmen om effectief muizen te bestrijden. Speciaal voor gebruik in de Professionele Veehouderij. Snel en effectief je huis muisvrij met de KB Home Defense muizenval.


Originele Nederlandse H trap dazenval. Als een muizenval goed werkt dan is hij in die zin “humaan” dat de muis ineens dood is en niet hoeft te lijden.

Een groot nadeel is echter dat de muis niet altijd “ goed ” in de muizenval loopt en daardoor maar half geraakt wordt. Hierdoor kan de muis flink verminkt worden zonder dat hij sterft. Gebruik deze tips voor effectief gebruik van muizenvallen. Plaats een muizenval nooit in een open ruimte. Een muizenval kan het beste geplaatst worden langs een muur of wand.


Hoe klein ze ook lijken, des te groter de schade is die ze kunnen veroorzaken. Gebruik een goede muizenval om de muizen snel te vangen om zo schade te voorkomen.

De klassieke muizenval is een veilige en goedkope manier om van muizen af te komen. Met wat lekkers zoals een klein spekblokje of stukje kaas lok je de muis in de val en na een klap is de muis doodt. Het is een zeer goed middel om een muizenpopulatie snel te verminderen, maar het is nooit een 1 oplossing voor je muizenprobleem. Ik zet er zelf geen lokaas op, zet het gewoon langs de buitenmuurrand van het huis onder de spouwgaten. Stel u heeft u muizenval op de juiste plaatst neergezet, maar er komt maar geen muis in, maar het lokaas is wel weg?


Het is dan belangrijk dat u dan goed controleert, hoe u lokaas vastzit aan het blokje. Ook zijn de ouderwetse vallen het beste, heel wat muizen in de stad zijn al immuun tegen het gangbare gif, ze worden wel wat ziek, maar gaan niet dood. Dus een ouderwetse muizenval voldoet prima, wat lokvoer erop en ze vangen zichzelf, bijkomend voordeel, geen muizenlijkjes overal in het huis wat wel gebeurd bij gif, en wat soms gaat stinken. Zelf heb ik hele goede ervaringen met plastic muizenvallen die je als een soort wasknijper kunt openklappen en die dan akelig scherp staan waardoor ze niet ongestraft van het aas kunnen snoepen.


Zorg ook dat de muizenvallen staan op de routes waar je muizen ziet lopen. Gebruik muizenvallen die wij als professional ook gebruiken. Kies een herbruikbare klassieke muizenval of een val voor eenmalig gebruik.


Als je het niet erg vindt om regelmatig een dode muis uit een muizenval te moeten halen en de muizenval daarna opnieuw te gebruiken, dan zijn er meerdere herbruikbare vallen van een goede kwaliteit waar je uit kunt kiezen. BSI de beste muizenval staat op scherp in seconde. Herbruikbaar, zelfs zonder reinigen.

Muizen verwijderen zonder ze aan te raken. Doet geen pijn aan de vingers. Een beetje verse chocoladepasta! Wie een goede aanpak van muizen verlangt, maakt een goede keus met een elektrische muizenval , die ook wel de elektronische muizenval bekend staat.


Weliswaar een stapje hoger in prijs dan de klassieke muizenval , maar o zo effectief voor een goede muizenbestrijding. Deze muizenval werkt als een soort guillotine, is snel en pijnloos en is daarnaast eenvoudig te spannen. Als je geen gif wilt gebruiken in verband met huisdieren of kinderen is de muizenval een goede oplossing. Er is niet één product wat standaard het beste werkt.


Kaas kan, maar de muis is pas echt dol op pindakaas. Een klein beetje pindakaas op de rand van de elektrische muizenval , en je hebt de muis zo te pakken! Daarnaast blijft pindakaas ook lang goed , dus hoef je niet bang te zijn voor schimmels wanneer je de val een tijd hebt staan. Maak de vloeren goed schoon zodat er geen kruimeltjes ed.


In aanrechtkastjes ed het voedsel goed opbergen evt. Leg een paar kruimels op een plaatsje neer waar je straks de muizenval gaat plaatsen. Je creëert zo een voerplaatsje voor de muizen.


Info over wat is de beste muizenval. Muizenval , een goede manier om muizen te vangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts