donderdag 12 juli 2018

Parasol taupe

Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Boek het Parasol , Nieporęt. Nu al vanaf € online! Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd!


De parasol biedt een uv-bescherming van factor 30.

Parasol Lima is een ronde stokparasol en is taupe van kleur. Zo zit je beschermd tegen de allerfelste zonnestralen toch lekker buiten. De metalen delen van deze parasol heeft een houtlook, maar is gemaakt aluminium. Hierdoor is de paal onderhoudsvrij maar heeft het toch een warme uitstraling. Parasol Kos Ø3( taupe ) Vergelijk Bekijk vergelijking.


Dit heeft als voordeel dat de parasol zeer onderhoudsvriendelijk is. Deze stokparasol Lima biedt een goede bescherming tegen de zon voor een ruim oppervlak in je tuin of andere zonnige plek. Het doek is gemaakt van polyester en is spatwaterbestendig.

Een vierkante parasol kun je goed combineren met een strakke tuinset. De vierkante parasols van Praxis zijn stevig en van hoge kwaliteit. De rechte lijnen van de vierkante parasol vormen dan een mooi geheel bij de vorm van de tuinset.


Deze parasol biedt een heerlijk plekje in de schaduw tijdens warme zomerse dagen. Het voordeel van een vierkante parasol is dat deze gemakkelijk kan aansluiten op een andere parasol of luifel. Onder deze parasol kun je heerlijk afkoelen met een koud glas drinken in je han terwijl de zon de rest van je tuin verhit. Uniek aan deze parasol is de uitvoering in hout.


Verder heeft het polyester parasoldoek een gewicht van 2gram per vierkante meter, wat de stevigheid van de stof aangeeft. Met een parasol maak je eenvoudig schaduw waar jij wilt. Op het stran in de tuin of op het balkon: voor elke plek is er een geschikte parasol.


Parasols laten het licht nog door in meer of mindere mate en zijn daarom uitermate geschikt om sfeervol én veilig te kunnen genieten van het buiten zijn. Een goede parasol is met zonnig weer onmisbaar in je tuin. Ben je op zoek naar een grote, ronde parasol dat veel schaduwruimte geeft? Ga dan voor de Zweefparasol Miami Taupe Ø300. Groot assortiment Parasols.


Door de zweefconstructie kan je optimaal gebruik maken van de beschikbare schaduw, zonder dat er een paal in de weg zit. In een handomdraai bij u geleverd.

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment parasols. Meer geluksmomentjes buiten! Deze ronde parasol is nieuw bij Van der Garde Tuinmeubelen. Door de kantelfunctie van de Juno parasol beschermt deze parasol ook tegen laagstaande zon.


Deze is gemaakt van metaal met een doek van polyester dat spatwaterdicht is. Garden Impressions Delta parasol - ø3- Taupe. De grote taupe parasol Sunny van Central Park beschermt u van de zon terwijl u van een aangenaam moment buiten geniet.


Parasol Quito 350x350cm ( Taupe ) Vergelijken reviews. Deze grote parasol heeft een afmeting van 350x350cm en is uitgevoerd met een volant. Door het vierkante design heeft de parasol een luxe uitstraling waardoor deze in vrijwel iedere tuin of op elk terras geplaatst kan worden.


Onder de parasol kun je met meerdere mensen genieten van de verkoelende schaduw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts