vrijdag 13 juli 2018

Cadac meridian

Cadac meridian

Kies uit producten vanaf € 395. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Boek het Meridian , Dombaj. U krijgt direct een bevestiging.


Cadac meridian

Meridian gasbarbecues zijn stijlvolle buitenkeukens van topklasse. Ze worden standaard geleverd met de unieke CADAC Thermogrill roosters en een hot plate (bakplaat), maar kunnen naar wens worden uitgebreid met vele accessoires zoals een pizzasteen, een bak- en grillplaat of een braadpan. De Meridian RVS is vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal.


Meridian buitenkeukens zijn van topkwaliteit en worden standaard geleverd met Thermogrill roosters, een bakplaat (hotplate) en een warmhoudrooster. De inbouwbarbecue beschikt over een thermometer in de deksel en een uitneembare vetopvanglade. Door de lade is de BBQ gemakkelijk en snel schoon te maken.


Cadac Meridian Built In 4B. CADAC staat voor kwaliteit, veelzijdigheid en gemak. De CADAC Skottelbraai is inmiddels een begrip in Nederland. CADAC is een Zuid-Afrikaans bedrijf en daar vindt de Skottelbraai dan ook z’n oorsprong. Zuid-Afrikaanse boeren “braaiden” vroeger hun vlees op een oude ploegschaar, waaronder ze een vuur stookten.


De barbecue beschikt over hoofdbranders en een zijbrander voor het verwarmen van sauzen en bijgerechten. Je hebt genoeg plek om voor personen te grillen op het kookgedeelte van x 6centimeter. Welkom bij de Meridian ICT winkel.


Deze barbecue is voorzien van barbecueroosters en een bakplaat. Deze stijlvolle buitenkeuken is van topklasse en heeft een makkelijk spoel- en reinigingssysteem, geen gedoe meer dus met schoonmaken na een gezellige BBQ. Rechts bevindt zich een handig zijtafeltje. Dit materiaal geeft de buitenkeuken niet alleen een luxe uitstraling, maar is ook gemakkelijk schoon te maken en zeer duurzaam. Heerlijk buiten koken, grillen en bakken op je eigen inbouw buitenkeuken!


De buitenkeuken heeft een modulair systeem waardoor je de kookmogelijkheden met verschillende kookoppervlakken uitbreidt. CADAC Meridian Inbouw Gasbarbecue - Branders - RVS. Dit Meridian inbouwmodel is een complete unit die niet gemonteerd hoeft te worden. De dubbelwandige deksel houdt de warmte hierbij extra goed vast voor het rondom grillen van je vlees en de ingebouwde thermometer vertelt je de juiste temperatuur. De barbecue heeft vier branders en is voorzien van twee grillroosters en een bakplaat.


Cadac meridian

Deze vindt zijn oorsprong in Zuid-Afrika, waar de boeren hun vlees ‘braaiden’ op een oude ploegschaar (Skottelskaar). Digitisation is in full swing in the manufacturing industry, construction and government. The way you design, build and operate is changing radically. Our experts help you embrace this digital transformation. We enable you to enter a new phase of growth.


So that you are ready for the future. De barbecue is voorzien van een zijbrander voor het verwarmen van sauzen en bijgerechten. Deze zijbrander sluit je af wanneer je een zijtafel wilt creëren.


De plaat is bestand tegen temperaturen tot 500°C. Ideaal voor het bakken van heerlijke pizza, focaccia, broodjes, etc. Kan tevens gebruikt worden in elektrische ovens, houtskool- en gasbarbecues (niet in gas ovens).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts