donderdag 26 juli 2018

Weber viskorf

Specialistisch advies nodig? Weber viskorf tot goedkoper. Kies uit 2producten vanaf € 50. Jij bepaalt hoe je betaalt. Vandaag bestel morgen in huis.

Ervaar het gemak van Wehkamp. Zo is de korf ideaal voor het bereiden van vis, maar ook groente kun je hier goed in bereiden. Vaak liggen er grove stukken vlees op je barbecue. Maar soms heb je gewoon zin in iets fijns.


Iets met smaak, iets met klasse. Denk daarbij aan vis, garnalen en spannende groentesoorten. De viskorf is gemaakt uit rvs en je kan er moeiteloos losse stukken vis mee grillen.


Leuk: met handige handvaten.

U kunt gerechten tussen de korf klemmen en de korf op de barbecue plaatsen. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Wij zijn benieuwd naar uw mening!


Bekijk de aanbiedingen in onze webshop of bezoek ons tuincentrum. Smeer de viskorf in met olijfolie en leg de garnalen erin. Besprenkel de garnalen met olie en sluit dan de viskorf. Zet de viskorf op de hete barbecue.


Gril de garnalen gedurende 6-minuten en keer de viskorf slechts keer. Let erop dat je ze niet te lang bakt – ze zijn klaar als het vlees van doorschijnend naar wit verandert. De goedkoopste in de Benelux! Dit type was de eerste barbecue die afgesloten was. Je kan het product eenvoudig tussen de korf klemmen en hem hierna op de barbecue plaatsen.


Bontgekleurde gegrilde groente op een knapperige pizza. Geroosterde courgette en pompoen maken uw favoriete herfstrecept helemaal af. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Met de korf gaart u zowel hele vissen als smalle visfilets aan beide kanten perfect gaar.

Dankzij het grote formaat van de korf, heeft u voldoende ruimte voor al uw favoriete vis. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Afmetingen: 2(H) x 4(B) x (D) cm.


Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking. Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken. Zoekt u barbecue accesoires?


Of een reeks groenten in blokjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts