woensdag 18 juli 2018

Azobe schutting

Vraag direct een offerte op maat aan bij Eppinga. Planks met Antracieten Palen, RVS schroeven, Afdeklat en Geplaatst! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


De grootste collectie schuttingen hier! Heeft u vragen over een van onze producten, werkwijze of service, neem dan contact op. Schuttingen tegen de laagste prijzen.

Indien gewenst bellen of mailen we u terug. Een schutting of tuinscherm in hardhout oogt bijzonder mooi en vergt geen onderhoud. Prijzen, tropische hardhoutsoorten en zoveel meer in dit artikel.


Azobe hardhout heeft een sterke kruisdraad en een vrij grove nerf. Lekker gemakkelijk, uw schutting per meter bestellen. Zo weet u direct de prijs per meter van uw hardhouten schutting en bespaart u een hoop rekenwerk. Azobé palen zijn de onze best verkochte palen voor het maken van een hardhouten schutting of erfafscheiding.


Kies dan voor geïmpregneerd hout voor jouw tuin.

Met geïmpregneerd hout gaan jouw schutting en tuinscherm jaren langer mee! Waar je ook voor gaat: jíj bent de klusser, wij jouw uitgebreide projectbouwmarkt met houthandel in tuinhout. Menig klusser zegt het: een tuinhuis, tuinscherm of schutting is mooier als je hem zelf bouwt. Nergens meer keuze in houten schuttingen.


Hout en Composiet planken, palen en schermen. Alle schuttingen vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinafscheiding. Kies uit 3producten vanaf € 299. Dit hout is door onze eigen inkopers geïmporteerd uit West Afrika.


Het hardhout wordt verkocht aan aannemers, hoveniers, ZZp’ers, maar ook aan particulieren. Het hout is op dit moment erg in trek en wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van vlonders, schuttingen en walbeschoeiing. Hardhouten schuttingpalen van Azobé zijn populair en worden veel gebruikt voor schuttingen , pergola, en bijvoorbeeld beschoeiing. Het uitgebreide assortiment van Verhoeven GSB.


Azobé is een bijzonder harde, zeer duurzame houtsoort met duurzaamheidsklasse en het FSC keurmerk. De palen zijn puntgezaag daarom makkelijk hanteerbaar. Online hardhouten schutting kopen Onze hardhouten schuttingen zijn gemaakt van duurzame houtsoorten, zoals bangkirai hout.


Een hardhouten schutting bestelt u snel en eenvoudig via onze webshop.

U wilt een nieuwe schutting laten plaatsen, maar weet u niet voor welke houtsoort u moet kiezen. Wij benoemen voor u de verschillen, voor- en nadelen. Welke houtsoorten worden gebruikt voor schuttingen ? Of wil je dat nu eindelijk de fietsen droog staan en bouw je een fietsafdak?


Met goede tuinpalen en paalhouders heb je een solide basis voor je bouwproject in de tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts