vrijdag 15 maart 2019

Knelfitting 15mm

Knel- 15mm is de meest gangbare maat voor de montage en aansluiting van sanitair, cv-installaties en gas. Een knelfitting knie heeft een hoek van graden, waardoor je een bocht creëert in je leidingwerk. Een fitting is een onderdeel dat twee leidingen aan elkaar bevestigd. Het puntstuk is een verbindingsstuk met verschillende maten.


Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. De koppelingen zijn wel wat duurder, maar het werkt veel sneller en makkelijker dan wanneer u alles gaat solderen. In ons installatiepakket vindt u een knelfitting met koppelstuk. Dankzij het regelmatige overleg met klanten is BONFIX in staat geweest een superieure knelfitting op de markt te brengen.


De BONFIX knelkoppeling is vervaardigd uit hoogwaardig, zelfgeproduceerd messing en bevat een soepel draaiende knelmoer. Absolute topkwaliteit met jaar garantie! Knelkoppelingen, ook wel knelfittingen genoem worden gebruikt om water, c. Ook diverse zonne-energie installateurs gebruiken knelkoppelingen.


Voordeel van het koppelen met behulp van knelkoppelingen is dat je niet hoeft te lassen, draad snijden of te solderen. Bij het aanleggen of vervangen van leidingen in huis maak je meestal gebruik van knelkoppelingen. Wanneer je een waterleiding of.


Toch een andere maat knelstuk nodig of kies je toch voor een soldeerverbinding? Kijk dan ook even bij onze knelfittingen in 15mm en knelfittingen in 22mm of onze soldeerfittingen in dezelfde maten. En alle fittingen die we verkopen zijn hebben Gastech en Kiwa keurmerk, dus kan je rekenen op een uitstekende en gecontroleerde kwaliteit.


Toolstation, voor vakmannen en serieuze doe-het-zelvers. Gratis bezorging vanaf €1- Professionele. Onze knelfittingen passen overal. Welke knelfittingen u ook nodig hebt om een centrale verwarming vakkundig te monteren, u vindt ze bij ons.


Dankzij onze 65-jarige ervaring weten wij perfect welke courante knelfittingen nodig zijn bij het monteren en repareren van een centrale verwarmingsinstallatie. Dit speciale knelovergangsetje is geschikt om een overgang van een knelkoppeling mm naar meerlagenbuis van 0. Tece pex (grijze buis) en Viega 16x 2. Ik zit met een probleem ik heb in mijn huis centrale vewarming en die bestaat uit oude pijpen 16mm, ik moet die aansluiten naar de nu standaard 15mm. Ik zoek een knelfitting met aan de ene kant 16mm en de andere kant 15mm. Ik heb overal gekeken en alles is 15mm. Let op, in verband met de drukke december maand is de kans groot dat bestellingen langer onderweg zijn.


Wij doen ons best alles zo snel mogelijk te leveren. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Info over knelfitting 15mm. Resultaten van zoekmachines! Mm doorlaat en max werkdruk bar.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor knie knelkoppeling mm. Hoe gebruik ik een knelfitting ? Lees het in ons stappenplan over het gebruik van knelfittingen op KlusWijs. Maak van je huis een thuis bij jouw persoonlijke bouwmarkt! VSH Super knelfittingen zijn zo ontworpen dat ze in optimaal installatiegemak voorzien.


Neem bijvoorbeeld de maatvaste sleutelvlakken. Dankzij de speciale knelring bent u verzekerd van een optimale afdichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts