dinsdag 5 maart 2019

Kamerplant modern

Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! De tijd van een kamerplant op een schoteltje voor het raam hebben we inmiddels achter ons gelaten.


Ook de pot waarin je de plant zet is belangrijk: een mooie pot kan de plant namelijk nog beter tot zijn recht laten komen. Deze zwarte Alocasia potplant is een highlight in uw huis met haar hoogglans glimmende bladeren en makkelijk in het onderhoud.

Deze plant wordt 30cm en is met meer in een plantenbak een design stuk. Uiteraard heeft elke plant zijn eigen karakter. Hip en modern of kleurrijk en een beetje ouderwets?


Van tropisch of mediterraan tot apart en bijzonder. Ben je nog niet zo goed thuis in de plantenwereld? Neem dan een kijkje bij deze prachtige plantensoorten.


Wij bezorgen gratis vanaf €4- op de dag die jou schikt.

Zowel particulier en zakelijk kunnen we jou van dienst zijn. De olijfboom blijft een populaire en prachtige kamerplant die het ook goed doet op het terras of balkon. Het boompje geeft een mediterrane sfeer in huis en kan tijdens een warme zomer zelfs vruchten produceren.


We hebben een dosis inspiratie voor je op een rijtje gezet. Een kamerplant geeft je woonkamer, kantoor, slaapkamer of serre een leefbare aanblik. Van een moderne tot romantische look, je creëert het met een mooie plant en een bijbehorende plantenbak. Kijk in ons assortiment en vind de plant die jij zoekt.


Met een grote kamerplant maak je een echt statement in je woonkamer. Naast decoratief zijn grote planten ook nog eens functioneel: ze verbeteren de luchtkwaliteit en regelen de luchtvochtigheid in huis. Zo’n Urban Jungle heeft dus een weelderig effect én is goed voor je gezondheid. Er is een ruime keus uit gemakkelijk te verzorgen kamerplanten in trendy en moderne bloempotten. Planten in pot online kopen en laten bezorgen.


Alle planten in deze categorie staan in keramieken potten. Zijn veelzijdige look past zowel in een klassiek als een modern interieur. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u lang en zorgeloos van uw grote kamerplanten kunt genieten!


Indien u op zoekt bent naar inspiratie, kijk eens naar onze categorieën met kant en klare plant en pot combinaties, zoals deze planten voor binnen in pot voor een modern interieur of deze planten in potten met een natuurlijke uitstraling.

Voorheen was het ongewoon om een grote kamerplant in uw woonkamer te plaatsen en op kantoor was dat al helemaal een taboe. Men had vooral het idee dat een grote kamerplant veel tijd en aandacht nodig had. Tegenwoordig is dit helemaal anders, het is juist harstikke hip om een grote kamerplant in uw huiskamer of op kantoor te plaatsen. Het mag groter, aparter en voller dan ooit. Wij hebben onze favorieten van dit jaar bij elkaar gesprokkeld inclusief.


Uiteindelijk bepaalt de plek of jouw kamerplant het goed doet. Voor nagenoeg elke plek in huis is er wel een binnenplant te vinden en of dit een grote groene kamerplant , een hangplant of een bloeiende plant is hangt af van jou! Grote kamerplant bestellen? Kentia palmen, bonsais en cactussen. Wij beschikken over een ruim assortiment kleine en grote kamerplanten.


Ons onderscheidend vermogen is dat wij u een assortiment luxe kamerplanten voor een betaalbare prijs kunnen aanbieden. Toch is de kamerplant lang als truttig en ouderwets weggezet. Ook het interieur maak je helemaal af met een mooie kamerplant.


Of je nu een stoer, modern of klassiek interieur hebt. Tijd om het binnen lekker groen aan te kleden. Of u nu een klassiek of modern interieur heeft, voor elk type zijn er passende kamerplanten. Modern Ovaal Witte Bloempot. The classic cylinder planter is handcrafted from premium terracotta clay, high-fire and slowly cured in a glossy white or matte finish.


De moderne kamerplant : moderne planten - Buitenlevengevoel. Met moderne kamerplanten kun je je interieur wat kleur geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts