dinsdag 26 maart 2019

Chloor test strips

Nederlandse Rijksoverheid. Zeker weten of er verwantschap is? Alles om te sporten op beslist. Op de strip zitten bepaalde chemicaliën die reageren met het water. Hierdoor zal de strip verkleuren.


Bekijk hier de teststrips.

Testen met tabletten werkt niet veel anders dan met een strip. Deze chloor test strips zijn speciaal ontwikkeld om residuen op te sporen die in het water achterblijven bij de reiniging en desinfectie van drinkwaterleidingen. Omdat wij partner van BOL. Met de test strips van Improve test je iedere dag de kwaliteit van je zwembadwater. Dompel de strip kort onder water en haal deze er weer uit.


Houd de teststrip seconden horizontaal. Deze set bevat teststrips voor het eenvoudig meten van chloorgehalte en de zuurgraad (pH). De bovenste regel geeft de Ph waarde aan, de ede is het chloor gehalte de ede de alkaniteit en als vierde het cyaan gehalte.

Met deze parameters kun je heel snel aflezen of je water in goede conditie is. Hieronder leg ik alle de parameters apart uit. PH testen zwembad is belangrijk voor het onderhoud van het zwembad. Heeft jouw zwembad niet de juiste pH waarde dan heeft het chloor geen functie. Werkt het chloor niet optimaal dan krijgen bacteriën de kans om zich te verspreiden in het water en wordt de water kwaliteit minder.


Houd je aan de aanbevolen waardes op het busje. Vergelijk de waarde van de verkleuring met de waarde op het busje. Busjes van teststrips om het zwembadwater te testen.


Climazur Test strips (stuks). Test strips voor waterkwaliteit zwembad , Meet vrije chloor , pH en alkaliniteit , stuks per verpakking , Resultaat in seconden. Met deze teststrips kun je eenvoudig de pH-waarde, het chloorgehalte van uw zwembadwater en de totale alkaliteit meten.


Chloor test strips - strips. Vorige Artikel van Volgende. Meet onder andere het chloorgehalte en de zuurgraad (PH) van het water. Wordt geleverd op blisterkaart. H, chloor , alkaliteit en cyaanzuur.


Rediscover the periodic table on its 150th anniversary See all the periodic tables available in our portfolio, download different tables according to physical properties, test your knowledge, and learn more about our products.

Avantor for the Environmental Industry One of the largest selection of chemicals from one source. Testen is eenvoudig en kost u hooguit een paar minuten. Zwembadtester om de pH-waarde te meten. Het testen van de pH-waarde van uw zwembad is belangrijk.


Een goede pH-waarde zal resulteren in een verbeterde functie van het chloor. Sterker nog, heeft het water niet de juiste zuurgraad? Dan heeft chloor geen enkele functie meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts