maandag 4 maart 2019

Petru zonwering helvoirt

De grondleggers van het bedrijf, Peter en Truus Schuurmans, hebben het bedrijf inmiddels overgedragen aan hun dochter Wendy en haar man Frank. Van elektrische tot handmatige bediening, van witte tot antracietkleurige screens en zowel voor particulieren als bedrijven. Zonwering van alle merken op beslist. Kom onze screens met eigen ogen bekijken in onze prachtige, uitgebreide showroom en beoordeel het zelf.


Binnen deze showroom is er een groot assortiment aan Gordijnen opgenomen. In onze showroom vind je uitsluitend markiezen van een uitstekende kwaliteit, want wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om optimaal en jarenlang te kunnen genieten van je nieuwe zonwering. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen binnen de webshop van Petru. Door de jaren heen heeft Petru al vele mooie projecten mogen realiseren op het gebied van zonwering in Haaren. Alle zonwering vind je op beslist.


Kies uit 7producten vanaf € 70. Op het gebied van zonwering leverbaar in Oisterwijk of omgeving kunt u denken aan producten als: knikarmschermen, markiezen, screens, zonneschermen, shutters, rolgordijnen, rolluiken, paneelgordijnen en nog veel meer. De meest volledige site met ruim 66. In de showroom van Petru is een groot assortiment aan Gordijnen opgenomen, Kom gerust eens een kijkje nemen voor Gordijnen in Oisterwijk en omgeving.


Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf in de gemeente Haaren voor het aanschaffen van Rolluiken? Helvoirt vindt u op Openingstijden. Petru is de specialist op het gebied van levering en montage van binnen- en buitenzonwering. Wij zijn een bedrijf die zich gespecialiseerd heeft in zonwering , rolluiken, screens,. Onder meer: zonnescherm markiezen rolluiken bedrijven.


Bekijk de lijst met gevonden zonwering bedrijven. U kan tevens zonwering offertes aanvragen in helvoirt en zonwering producten zoeken. MONTEUR zonwering en raamdecoratie GEZOCHT. De openingstijden van alle vestigingen van Petru V. In showrooms zijn diverse voorbeelden te zien. Van zonneschermen tot parasols.


Bestel jouw Unilux product hier online of laat je ontzorgen door PETRU ZONWERING V. Wil je graag in alle rust persoonlijk geholpen worden door onze experts? Laat dan hieronder een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Nederland vindt u op Openingstijden.


Rubriek Bouw Telefoonboek. Business leden en sponsors. De vennootschap onder firma Petru V. Het aantal speeldagen is afhankelijk van het aantal. Ook kunt u kaartjes kopen bij Autobedrijf de Jong aan de Sportlaan en bij Petru zonwering aan de Broekwal. Tot ziens op zondag november!


De ontvangst van Sinterklaas in de kerk gaat dan wel door. Bekijk het profiel van wendy van der sande op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. Er is een goeie mix van grote winkels en van gespecialiseerde winkels.


Bovendien is een bezoekje aan de sfeervolle dorpskern heel erg aantrekkelijk. Zeker nu de winkelstraten weer zo mooi zijn verlicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts