dinsdag 19 maart 2019

Waterpark brabant

Een spetterend dagje uit in Waterspeelpark Splesj op Molecaten Park Bosbad Hoeven in Hoeven! Bekijk hier informatie over Splesj en koop uw dagticket of abonnement online. Waterparken met veel glijbanen zijn cool!


Voor jullie hebben we leukste aquaparken in Nederland in een top gezet. Misschien zit er wel eentje bij jou in de buurt! Splesj Waterspeelpark hoeven, Noord- Brabant - Splesj in Hoeven is een waterspeelpark met een groot spray-park, de Mega Soaker en spectaculaire glijbanen.

Ook papa en mama kunnen zich hier heerlijk ontspannen. Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn kunnen jullie genieten van een van de bubbelbaden, kruidenbaden of stoomcabine’s. Ook voor de ouders is een dagje Sportiom dus de moeite waard.


Jullie zullen je prima vermaken in één van de mooiste zwembaden in Brabant ! Het zwembad heeft spannende glijbanen en vele water-speeltuinen. Dit waterparadijs is plezier voor kinderen van elke leeftijd. Het waterpark is alleen te bezoeken in combinatie met een bezoek aan het attractiepark.


Voor liefhebbers van echte waterpret zijn er legio campings met een prachtig waterpark.

Terwijl u lekker ligt te dobberen in het lagunebad gaan de kinderen zoevend van de lange, spectaculaire waterglijbanen of laten zich meeslepen door de stroomversnelling. Breda is een van de mooiste steden van Noord- Brabant. Hier geen gebrek aan sfeer en charme en ook niet aan interessante bezienswaardigheden en leuke uitstapjes in de omgeving. Wilt u hier meer van weten?


Ga op zoek naar een vakantiepark in Breda. U heeft de keuze uit meerdere vakantieparken met uiteenlopende voorzieningen. Westerhoven ligt in de provincie Noord- Brabant , op enkele kilometers van Eindhoven en de Belgische grens. Het kleine stadje barst van de charme.


Het typische stadscentrum en de kerk met een klok van meer dan vijf eeuwen oud zetten de toon voor uw vakantie in Westerhoven. De stad ademt immers geschiedenis in een fantastische groene omgeving. Ontdek Noord- Brabant tijdens een verblijf op een Landal GreenParks vakantiepark en vind rust, ruimte en natuur in één van de mooie natuurgebieden in de omgeving. Op vakantie naar het prachtige Lanzarote? Dan duik je ongetwijfeld de heldere zee in of plons je dagenlang in het zwembad bij hotel.


Maar wist je dat Lanzarote ook een heel tof aquapark heeft? Een waterpark met spectaculaire waterglijbanen en een spetterkasteel voor de allerkleinste. Rondom Bosbad Hoeven vindt u het beste van Brabant.


Zoek naar Hotels met waterpark in Noord- Brabant op Expedia. Je kunt eenvoudig je ideale hotel in Noord- Brabant vinden via een van de volgende methoden: Bekijk ons aanbod aan aanbevolen hotels in Noord- Brabant.

Dit vakantiepark in Noord- Brabant biedt u speelterreinen, gevarieerde activiteiten en talrijke andere vormen van entertainment zodat u zich nooit zult vervelen. Probeer zeker ook eens om kano te varen of te klimmen of test een luchtparcours uit. Bent u op zoek naar een waterpark in Noord- Brabant ? Verken het water per boot of wandel door het Harderbos, Ervaar de natuur. Op de camping met zwemparadijs in Noord- Brabant vindt u aanbod van staanplaatsen en stacaravans. Er zijn in de provincie Noord- Brabant veel zwembaden met glijbanen, zowel binnenbaden als buitenbaden.


Een voorbeeld van een binnenbad met glijbanen is het Sportiom in Den Bosch, dit zwembad heeft een wildwaterbaan voor kinderen en verschillende glijbanen voor jong en oud. Familiecamping Park Bosbad Hoeven in Noord Brabant is een fantastische camping naast het spectaculaire waterspeelpark Splesj (gratis toegang voor campinggasten) en de binnenspeeltuin. Door het enorme aanbod aan faciliteiten en een boordevol activiteitenprogramma in de schoolvakanties is Bosbad Hoeven de ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kleine kinderen én tieners!


Boek een vakantie met waterpark. Veel vakantieparken met een waterpark beschikken niet alleen over een waanzinnig gaaf aquapark over verschillende andere faciliteiten zoals een restaurant, een zonneweide en in sommige gevallen ook een binnenbad en een zwemvijver. Zo is er genoeg te doen zonder dat u het vakantiepark hoeft te verlaten. Roompot biedt betaalbare vakanties in diverse vakantieparken. Uw kinderen houden van spelen in water en daarom zoekt u een jaarplaats op een camping met een uitgebreid waterpark.


Tegenwoordig hebben bijna alle campings wel één of meerdere zwembaden. Recreatie Centrum Linberg Park onderscheidt zich van de anderen door de aanwezigheid van een uniek zwemparadijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts