woensdag 13 maart 2019

Gebruikte bestrating

Zoek naar klinkers bestrating op de nieuwe KensaQ. De beste prijzen bestrating outlet. De gebruikte sierbestrating handelaar van het Noorden!


Welkom bij Handelsbedrijf R. Postmus, wij hebben meer dan jaar ervaring met het verhandelen van gebruikte bestrating.

Op ons terrein bieden wij een groot aanbod gebakken sierbestrating aan. Van Kemenade Bestratingen is een handelsbedrijf dat zowel aan de particulier, de hovenier en de aannemer nieuwe én gebruikte bestrating verkoopt. Dit geldt zowel voor betonnen als gebakken bestrating , in alle voorkomende formaten. Dit maakt dat de onderstaande artikelen nagenoeg altijd beschikbaar en voorradig zijn.


Laat de sfeer van oude tijden herleven. Oude gebruikte materialen met karakter. We hebben regelmatig oude waalformaat klinkers, oude dikformaten of oude klinkerkeien beschikbaar.

Bestrating advies en verkoop kinderkoppen klinkers kasseienuw adres voor de aankoop en bestrating van gebruikte kinderkoppen keien. Gebruikt Ophalen of Verzenden. HD Handel en Bestratingsmaterialen B. Hierbij valt onder andere te denken aan betonklinkers, dikformaten en waaltjes. Kortom, voor ieder wat wils ongeacht het budget. Betonklinkers in diverse kleuren.


Wij bieden gebruikte betonklinkers aan in diverse kleuren: zwart, grijs, rood en heidepaars. De klinkers worden geleverd op pallets of in big bags. In- en verkoop oude en gebruikte bestrating Zoekt u als gemeente, aannemer, provincie of bedrijf een mogelijkheid om uw vrijkomende bestratingsmaterialen op een duurzame manier opnieuw in te zetten?


Bestel hier goedkope nieuwe en gebruikte betonklinkers, gebakken straatstenen, betontegels, bestrating en natuursteen. Goe vertrouwd en voordelig. Onze bestratingsmaterialen wordt hoofdzakelijk door ons zelf verwijderd uit diverse projecten in het land met gespecialiseerd materieel.


Dit om beschadiging van de materialen zoveel mogelijk te voorkomen. Indien U uw oude bestrating wilt laten verwijderen kunnen wij na overleg kijken of het voor ons nog waarde heeft, en deze materialen eventueel mee retour nemen. Wij leveren aan hoveniers, particulieren, tuincentra, handelaren en gemeentes in de gehele Benelux.

Hebt u eenmaal gekozen, dan kunt u de juiste hoeveelheid bestrating online bestellen en thuis laten bezorgen. Ons assortiment gebruikte klinkers wordt zeer regelmatig bijgewerkt. Meer gebruikte klinkers op voorraad. Van de Noort groeide sinds de oprichting ruim jaar geleden uit tot een bekend adres voor betaalbare sierbestrating en service in Zuid-Nederland. Onze Oudhollandse en gebruikte klinkers geven uw tuin sfeer, uitstraling en karakter.


Deze klinkers zijn perfect voor een terras of romantische wandelpaadjes door uw tuin. Ook zijn de harde klinkers uitermate geschikt voor de bestrating van bijvoorbeeld uw oprit. Voor elke bestrating hebben wij de juiste klinker! Zoek je tegels voor tuinen of bestrating voor je oprit ? Laat je inspireren door de showtuin bij van de Noort. Check de openingstijden en kom langs.


Tijdelijk verschillende partijen gebakken bestrating (walen, dik- en keiformaten) in de aanbieding en al leverbaar vanaf slechts € 1per m(zo lang de voorraad strekt). Meer dan alleen bestrating : Blokhutten, tuinaanleg, en meer! Met een grote showroom in Assen en meerdere eigen vrachtwagens voor de leveringen kunnen wij iedereen perfect van dienst zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts