maandag 18 maart 2019

Middenboom trap

Middenboom trap mooi in kleine ruimtes. Doordat de treden van de middenboom trap ondersteund worden door openstaande steunprofielen, lijken de traptreden vrij in de ruimte te hangen. Deze design trap wordt meestal als rechte trap of onderkwart trap uitgevoerd. De middenboomtrap , een design trap met vele mogelijkheden!


Deze trappen zijn met name populair door hun basic vorm en de unieke trapboom. Daarnaast neemt deze trap in vergelijking met andere trappen minder ruimte in beslag door de centrale trapboom.

Een middenboomtrap bestaat uit één trapboom die de treden in het midden ondersteunt. De boom wordt bovenaan en onderaan verankerd. Voorbeelden van een middenboomtrap.


Hieronder ziet u enkele voorbeelden van middenboomtrappen die wij hebben geplaatst. Aan die paal zijn steunprofielen gelast waaraan de traptreden worden bevestigd. Een andere benaming voor de middenboom trap is onderboom trap.


Mas 0is verkrijgbaar als rechte steektrap, onder- bovenkwart en als dubbelslagtrap. De levertijd van een middenboom trap kan variëren maar de meesten uit ons assortiment hebben een levertijd van werkweken. Als je een kleine ruimte hebt en je wilt toch een vaste trap plaatsen dan is een middenboomtrap een ideale oplossing.

Met je creativiteit kun je een geheel unieke trap laten ontwerpen. In de meeste gevallen wordt dit model op maat gemaakt. Als de middenboomtrap in een eenvoudige uitvoering op maat wordt gemaakt is dit relatief goedkoop.


Wanneer u op zoek bent naar een prachtige luxe trap zit u bij ons goed. Bekijk direct onze steek trap met RVS midden boom en houten treden op onze website. De muizetrap is de meest gevraagde trap die Trappenkopen. Door de moderne en strakke look past de muizetrap in elk interieur. De zigzagvorm van de trapboom.


Rechte middenboomtrap met houten treden. Als een sierlijke vrouw verbindt de door Preferro gerealiseerde stalen middenboomtrap de begane grond met de eerste verdieping van deze fraaie genietwoning. De stalen middenboomtrap is subtiel, stijlvol en door de toepassing van hoogwaardige materialen van zeer hoge kwaliteit.


Een particulier ging de woonkamer verbouwen. Daarbij wilde ze een nieuwe simpele trap die vanuit de woonkamer naar de slaapkamer zou leiden. Geen enkele stalen trap wordt standaard in productie worden genomen, maar op bestelling worden gemaakt. Het zijn vrijwel altijd unieke exemplaren, ontworpen door uw architect of misschien wel door uzelf, al dan niet in samenwerking met ons. Een stalen middenboom trap , een steektrap met of zonder balustrade?


In de hal van een particulier woonhuis plaatste Kamphof Trappen deze schitterende gebogen middenboomtrap met bovenkwart. De enkele zwarte trapboom draagt hierbij alle treden vanuit het midden.

Het rvs traphek bevat gelaagd veiligheidsglas van ‘cool white’ materiaal. Level design trappen bied u een groot aanbod van designtrappen zoals de rechte steektrap, middenboom trap , muizetrap, bovenkwart en onderkwart design trap. De Nice budgettrappen zijn de goedkoopste trappen in ons assortiment. Naast de budget spiltrappen vindt u ook een ruimtebesparende trap en een steektrap in deze. Deze exclusieve middenboom trap is volledig uitgevoerd in rvs en voorzien van houten traptreden.


Door in het traphek rvs met glas te combineren blijft de eenheid en eenvoud behouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts