dinsdag 12 maart 2019

Bamboe als afscheiding

Formaten variërend tussen de 1en 200cm hoog. Bamboematten van zwarte bamboe. De beste prijzen bamboe schutting op rol. Veel bezoekers aan onze bamboekwekerij tonen interesse voor een bamboehaag.


Het is voor tuinbezitters belangrijk om voldoende privacy te hebben. Steeds meer mensen zoeken alternatieven voor een schutting of coniferenhaag.

Met deze bamboe schutting op rol maak je in een handomdraai een prachtige tuinafscheiding of schutting. Je kunt dit tuinscherm bijvoorbeeld tegen een gaaspaneel maken om hiermee een afscheiding te maken. De kleur van het bamboe is naturel. Wilt u de bamboe echt als solitaire plant of moet hij juist dienen als afscheiding of om een lelijke hoek te verbloemen. Neem uw wensen mee naar onze kwekerij onder openingstijden of op afspraak zodat wij samen met u kunnen kijken wat de beste bamboe voor uw situatie is.


Hele bamboe vond ik mooi, mooie structuur. Gespleten vond ik duidelijk minder mooi. Uiteindelijk, ivm kleur, toch wilg genomen. Daar kijk je doorheen, door bamboe ook vermoed ik.

Er zijn rollen en schotten. De schotten zijn als een soort schutting, de rol is, een rol zeg maar Die heeft iets nodig om tegen te bevestigen. De bamboe latten in deze tuinschuttingen zijn dubbel gevlochten zodat het tuinscherm er zowel aan de voorkant als de achterkant hetzelfde uitziet.


U kan deze gevlochten bamboe sch. Kies uit ons ruime assortiment tuinschuttingen en bestel eenvoudig je favoriete bamboe schutting op basis van stijl, keur en afmeting. Zo kun je een bamboe schutting maken voor de nodige privacy in je tuin. Je kan er ook voor kiezen om een bamboe afscheiding midden in je tuin te plaatsen voor een sterk ruimtelijk effect.


Deze decoratieve bamboe heeft een hoge sierwaarde met zijn lichtgroene bladeren op stengeltjes die roodachtig verkleurt zijn. Als polvormende soort is dit dus een uitstekende keuze voor de kleinere tuin als solitairplant, groenscherm, kuipplant of haag. Net als wilgenmatten kunt u rietmatten eenvoudig plaatsen tegen een gaaspaneel, voor de bevestiging zijn trekbandjes heel geschikt. Je kunt een schutting geheel van bamboe maken en creëert daarmee een natuurlijke aanblik. Heeft een donkerbruine look.


Bij het uitspreken van het woord bamboe denkt iedereen spontaan: die troep wil ik niet in mijn tuin en aan pandaberen. Vrijwel iedereen herkent of heeft ooit als eens gehoord van bamboe maar toch nog snel even samenvatten. Fargesia rufa krijgt op latere leeftijd overhangende stengels, zeer winterhard.


Deze bamboe is zeer decoratief, met lichtgroene bladeren op stengeltjes die roodachtig verkleurd zijn. Ze zijn niet alleen als schutting te gebruiken maar ook als afscheiding van terrassen, in Japanse tuinen, maar ook andere tuinen waar u een natuurlijke, hoogwaardige afscheiding wilt maken. Met de natuurlijke tuinafscheiding gemaakt van bamboe van Gardenonline geeft u uw tuin een exotisch tintje.


U kunt de matten, schermen en palen voor allerlei doeleinden gebruiken.

U kunt privacy verkrijgen door ze als afscheiding te gebruiken, maar u kunt ze bijvoorbeeld ook als decorstukken in uw tuin gebruiken. Als solitair geplant, komt bijvoorbeeld de Phyllostachys nigra tot zijn recht. Het grote voordeel van een bamboehaag is dat deze altijd groen blijft en niet woekert. Het is een prachtige en bovenal, goed te snoeien natuurlijke (erf) afscheiding die momenteel veel wordt gebruikt. In ons assortiment een keur aan bamboepalen, –schermen-matten.


Ook leveren we vlonderplanken van bamboecomposiet. Bestel ze eenvoudig online of bewonder ze in onze showtuin. En nog een goede keuze ook. Toch wordt er steeds vaker voor gekozen om bamboe te gebruiken in de tuin.


Heb je een nieuw huis en heb je nog geen hek of schutting geplaatst? Of is de oude afscheiding dringend aan vervanging toe? Voor je een hovenier of een andere expert vraagt aan de slag te gaan, adviseren we je eerst om met deze lijst van leuke en originele erfafscheidingen even extra inspiratie op te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts