dinsdag 26 maart 2019

Modern tuinhuis met overdekt terras

Op zoek naar een Tuinhuis? Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! De Hoeve Buitenleven is met jaar ervaring Dé specialist in Tuinhuizen en Blokhutten.


Wilt u een nieuwe moderne tuinhuis? Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment!

Tijdelijk met Procent Korting. Bestel dus NU uw Tuinhuisje Online! En dat is niet voor niets. Door de robuuste uitstraling komt het eiken erg goed tot zijn recht.


Het zorgt voor een exclusieve en authentieke uitstraling. Bovendien zorgt eikenhout voor een betrouwbare basis voor een modern tuinhuis. Je wilt een tuinhuis met overdekt terras kopen?

Voor een tuinhuisje met overdekt terras ben je bij Van de Munckhof aan het juiste adres. Geef je wensen aan ons door en we gaan meteen aan de slag. Graag horen we precies wat je wilt.


Wij maken dan een ontwerp. Dit prachtig modern tuinhuis van bijna m² is 1 op maat gemaakt voor één van onze klanten. De constructie bestaat uit een tuinhuis met schuifdeur van m² en een terrasoverkapping van m², waar het leuk vertoeven is. Een hek met een zwaaideur werd toegevoegd om een mooi geheel te vormen. Voor tuinhuizen met overdekt terras ben je bij Van de Munckhof aan het juiste adres.


Pas als je helemaal tevreden bent, gaan we aan het werk. Sommige modellen hebben een gewone draaideur en andere een trendy schuifdeur. Kies je voor een groot modern tuinhuis met een overkapping of een luifel dan kan je die extra ruimte gebruiken als gezellige overdekte zitplaats, als fietsenstalling of carport voor.


Bij de heraanleg van een tuin is een nieuw tuinhuis gebouw bestaande uit een gesloten bergruimte, en een overdekt terras. Het overdekte terras heeft de bedoeling een koele en schaduwrijke plek te zijn op warme zomerdagen. Ingepland in de hoek van de tuin, tegen een beukenhaag en een rij knotwilgen, een geborgen plaats. Hoge kwaliteit en scherpe prijzen.


De beste prijzen tuinhuisjes online.

Boek het Tuinhuis , Ulrum. U krijgt direct een bevestiging. Tuinhuisjes in combinatie met eiken palen worden steeds populairder. Modern tuinhuis - De nieuwste trends.


Tuinhuis met rabbatpanken, overdekt terras met eiken palen en liggers,afgewerkt met cedershingels. Geplaatst op gemetste volle betonstenen. Tuinhuis met plat dak en overkapping.


Een modern tuinhuis heeft meestal een rechte en strakke vormgeving met een plat dak. Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overkapping met plat dak. Het voordeel van een dergelijke blokhut met luifel met plat dak is dat u zowel bergruimte als een overdekt terras heeft.


Een plat dak is goedkoper dan een punt dak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts