donderdag 7 maart 2019

Zwembadontvochtiger

De ontvochtiger voorkomt vochtproblemen door een hoge vochtigheidsgraad zoals condens en schimmels. DRYPOOLS is dé leverancier van luchtontvochtigers. Wij richten ons met name op de meest natte ruimte van een woning, namelijk een binnenzwembad. Door onze geavanceerde calculator bent u nog maar twee stappen verwijderd van het juiste model zwembadontvochtiger.


COM dé nummer van Nederland en België. De afmetingen van het zwemba de temperatuur van het water, de temperatuur in de ruimte, en de gewenste luchtvochtigheid zijn belangrijke factoren. Door het invullen van onze Zwembad ontvochtiger keuzehulp ziet u direct welke zwembadontvochtiger (-s) te gebruiken is of zijn. CDH Industries is specialist in ontvochtiging en comfortklimatisatie van zwembadruimtes en is Belgisch HVAC-installateur.


Van standaard luchtbehandeling tot. Luchtontvochtiger en zwembadontvochtiger DOS2heeft een elegante vormgeving en is voorzien van een bediening. De zwembadontvochtiger zuigt met een krachtige ventilator de vochtige lucht uit de omgeving. Daar komt de lucht met een koeleenheid in contact, die vervolgens het vocht uit de lucht trekt. Een afvoerslang zorgt voor permanente afvoer van het vocht.


Als laatste zendt het toestel droge en licht verwarmde lucht de zwemruimte weer in. De UTA is de meest complete zwembadontvochtiger. Met dit toestel wordt de ontvochtiging, de verse luchttoevoer en luchtverwarming (middels CV ketel) van uw zwembad op een zeer energetische wijze geregeld. Deze unit is geschikt voor de technische ruimte in combinatie met een luchtkanalensysteem met uitblaasroosters. Ontdek het gamma ontvochtigers voor binnenbaden van Zodiac Poolcare, de specialist inzake performante zwembaduitrusting.


Subscribe to our channel! Meaco wand luchtontvochtigers zijn ontvochtigers met een hoge capaciteit in combinatie met een stijlvol design. De koelspiralen zijn voorzien van een speciale coating voor het gebruik in zwembadruimtes.


Ruimtetemperatuur, zwembadwatertemperatuur, afmetingen van het binnenzwembad en relatieve vochtigheid zijn verschillende factoren die bepalend zijn bij de keuze van een zwembadontvochtiger. Daarom is het raadzaam onze expert aan te spreken die samen met jou naar een juiste oplossing zal zoeken. AIRSAIN VOOR UW ZWEMBADONTVOCHTIGER ! In een overdekt zwembad is luchtontvochtiging belangrijk voor het behouden van goede hygiëne. Een hoge vochtigheidsgraad in een zwembad veroorzaakt condensatie van vocht met schimmels, bacteriën, en (hout)rot als gevolg. Zwembadontvochtiging voorkomt en verhelpt vochtproblemen.


Wij gaan er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Onze website gebruikt cookies. Wand- en vloermodel zwembadontvochtiger voor binnenbaden tot m². Optioneel leverbaar voorzien van warmwaterbatterij. Wandmodel zwembadontvochtiger voor binnenbaden tot m².


Zeer hoge ontvochtigingscapaciteit t. Een aantrekkelijk vormgegeven en corrosievrije kunststof omkasting. De luchtvochtigheid blijft op een aangenaam niveau in een handomdraai met deze regelbare hygrometer. De voordelen van een luchtontvochtiger in een vochtige zwembadruimte. De kwaliteit van het binnenklimaat in uw zwemba sauna of whirlpool behouden?


Deze produkten bieden wij aan voor een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts