donderdag 7 maart 2019

Cacaobonen kopen

Vitiv Cacao bonen kg voor 21. Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.


Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Er zijn verschillende soorten cacaobonen met elk een eigen smaak. De Notenshop biedt nu heerlijke ongebrande biologische cacaobonen aan. Deze zijn niet alleen lekker maar ook heel gezond! Koop jouw bonen voordelig online. Onze hele Criollo cacaobonen zijn zuiver en onbewerkt.


Het is een natuurlijk en raw product waardoor de natuurlijke voedingswaarde behouden blijft. We gebruiken uitsluitend Criollo cacaobonen uit Peru. Pel ze en gebruik het binnenste in allerlei gerechten.

Cacaobonen smaken en ruiken naar volle cacao. Want rauwe bonen zijn rijk aan veel voedingsstoffen. Ze zijn zelfs een superfood. Bij Nutamo hebben we cacaobonen van pure kwaliteit.


Bij het verwerken van deze vrucht worden de cacaobonen vaak verhit en gemalen bij hoge temperaturen. Hierdoor gaan er veel goede voedingsstoffen van de cacao verloren. Zo is het bij ons altijd sale.


Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Voor bonen kon een konijn gekocht worden, terwijl men - naar verluidt - een slaaf kon kopen voor 1bonen. Onze cacaoboter is een natuurlijk en onverhit product. Hierdoor blijft het grootste deel van de voedingswaarde behouden.


Voor onze cacaoboter gebruiken we uitsluitend Criollo cacaobonen. Normaliter wordt cacao bij zeer hoge temperaturen gebrand en gemalen. Volgens kenners bevat rauwe cacao heel veel goede voedingsstoffen in grote hoeveelheden, die verloren zouden zijn gegaan als je de cacao verhit.


Biologische cacaobonen kopen ? Profiteer van eerlijke prijzen op basboernoten. Het is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden en twee merken: Mattisson en It’s Amazing.

Zoals u van de meeste superfoods een smoothie kan maken, zo kan dat ook van rauwe cacao. Na de oogst worden deze door een fermentatieproces omgezet naar donkerbruine bonen die een cacaosmaak hebben. Vervolgens worden ze gedroogd en kan er cacaoboter en -poeder van gemaakt worden. Ook als u producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Cacao kan een enorme diversiteit van smaken hebben.


Dat komt voort uit de soort cacao, waar ‘ie verbouwd wordt, de fermentatie, en het verdere verwerken tot chocolade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts