dinsdag 26 maart 2019

Tuinberging modern

Bekijk ons aanbod en vraag direct een offerte aan! Werken en studeren in de natuur? Kamers vrij in Moderne Hotel. Ruime keuze tuinartikelen online. Een modern tuinhuis met prachtig design.


Hermes moderne tuinhuizen zijn volledig op maat samen te stellen. Gaat u voor een tuinberging (met of zonder overstek) of een tuinhuis met overkapping? Hermes tuinbergingen worden gemaakt met onze eigen EPS sandwichpanelen die ervoor zorgen dat uw tuinhuis onderhoudsvrij en geïsoleerd is. Kortom, wij kunnen al uw wensen en behoeften invullen met onze fiets- en tuinbergingen op maat. Productinformatie Luxeline Modern Dit strakke tuinhuis met enkele of dubbele (schuif)deur is modern en past volledig in uw hedendaagse tuin.


De grote glaspartijen in de deur zorgen voor extra veel lichtinval. Nabehandelen met tuinolie of gekleurde beits. Ruim assortiment moderne tuinhuizen.


Tuinberging modern

Waar u uw moderne tuinhuis ook voor wil gebruiken bij ons vindt u wat u zoekt. Wij beschikken over een ruim assortiment moderne tuinhuizen, maar wij leveren ook maatwerk. Nieuw in ons programma zijn de moderne design-tuinhuisjes in kubus-stijl met plat dak.


Strakke lijnen, aluminium hoeken en geen dakoversteek zorgen voor een eigentijdse sfeer. De onopvallende deuren en ramen van de kubus-modellen passen er helemaal bij! Onze moderne tuinhuizen: mooi én praktisch. In onze webshop vindt u moderne tuinhuizen in diverse soorten en prijscategorieën. Voor elk budget hebben we wel een moderne tuinconstructie voor in jouw tuin.


Tuinberging modern

Duik in ons assortiment en zoek het model en de grootte die het best aansluiten bij je woning en jouw noden. Door onze verschillende bouwsystemen en onbegrensde maatwerkmogelijkheden bent u bij ons aan het juiste adres. Van een klein tuinhuisje tot een nieuwe eigentijdse buitenliving, het is aan u. Montage van uw tuinberging of tuinkast.


Onze tuinkasten en tuinbergingen zijn eenvoudig te monteren en verkrijgbaar in hardhout en geïmpregneerd grenenhout met een zinken dak of met dakleer. Indien u meer informatie wenst over een tuinkast of tuinberging kunt u een product aanklikken voor alle details. De moderne tuinhuisjes met plat dak uit de Basic en ECO serie zijn met name geschikt voor wie op zoek is naar een modern tuinhuis met plat dak tegen een scherpe prijs met een snelle levertijd. De wanden worden gemaakt in het blokhutsyteem met doorlopende hoeken of een slim stapelsysteem met gladde hoeken d. Bergingen nu al vanaf €246! STRAKKE MODERNE TUINHUIZEN Als hedendaagse tuinliefhebber houdt u vast van de strakke belijningen van een modern tuinhuis in hout.


Woodstar stelt u Cubic en Cornic voor als toonbeelden van functioneel schoon in uw tuin. Linear valt op door zijn avantgardische look en Stricta is onze nieuwe aanwinst. Maak uw keuze uit onze houten moderne tuinhuizen!


Ons motto: details maken het verschil. Dat merkt u aan onze piekfijne afwerking. Tuinhuis of tuinberging van de bovenste plank. Zo monteren wij uw tuinhuis of tuinberging met schroeven in plaats van met nagels. Meteen uw garantie op een ijzersterke constructie.


En ook uw dakbedekking blinkt uit in duurzaamheid. In uw tuinberging kunt u (tuin)gereedschap, haardhout, fietsen en nog veel meer opbergen. Als u dat op een manier wilt doen die niet alleen praktisch is, maar ook nog erg mooi, dan bent u bij ons aan het goede adres.


Wij verkopen vurenhouten bergingen en tuinkasten in alle soorten en maten. En dat is niet voor niets. Door de robuuste uitstraling komt het eiken erg goed tot zijn recht. Het zorgt voor een exclusieve en authentieke uitstraling.


Bovendien zorgt eikenhout voor een betrouwbare basis voor een modern tuinhuis. U kunt blokhut Ultramodern uitbreiden met een zijluifel. Zo krijgt u een tuinhuis met overkapping. Deze blokhut 3xmeter Ultramodern is ideaal voor het opbergen van uw tuingereedschap.


Naast de bijzondere functionaliteit van onze tuinbergingen biedt ons tuinhuis met overkapping ook nog een luxe en sfeervolle plek om te relaxen. Zo geniet u nog langer van het comfortabele buitenleven. Het is namelijk ijzersterk en zeer duurzaam, want het gaat zowel binnen- als buitenshuis jarenlang mee.


Tuinberging modern

Eikenhout leeft, brengt sfeer en zorgt voor een gezond leefklimaat. Van de Munckhof heeft jarenlange ervaring in moderne tuinhuisjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts