woensdag 20 maart 2019

Cinderella hoofdkussen orthoflex

Scherpe prijzen, snelle levering! Gratis levering vanaf €50. Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. U wilt natuurlijk op een kussen slapen dat bij uw lichaam en slaaphouding past.


Er zijn maar liefst hoofdkussens voor u ontworpen, die stuk voor stuk aan andere behoeftes voldoen. Dagelijks zacht opkloppen en regelmatig luchten. Cinderella Orthoflex collectie.


Voor 21:uur bestel dinsdag in. Kom naar de winkel of bestel online! De vulling bestaat uit latexvlokken en bieden een comfortabele stevigheid. Iets verder naar onderen op deze pagina staat een keuzeschema met eventueel gerelateerde producten naar de andere kussens.


Een serie met verschillende hoofdkussens. Ieder mens is uniek en daar is de Orthoflex collectie op afgestemd. Dit kussen is het zachtste kussen uit de Orthoflex serie. Levertijd: - werkdagen.


Dagen tevredenheidsgarantie;. Meer hoofdkussens van dit atelier. Met een goede lighouding kunt u beter ontspannen.


Het kussen biedt door de drie vulgewichten van de bovenvlakken optimale ondersteuning bij iedere slaaphouding. De neksteun zorgt voor drukverdeling en ondersteuning van de schouders en nek. De beschermer biedt optimale bescherming voor uw Orthoflex hoofdkussen.


Het kussen is voor gevuld met de Ecodown vezel en voor de resterende met holle vezels. Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online!


Cinderella hoofdkussen orthoflex

Het hoofdkussen bestaat uit drie boven vlakken welke variëren in vulgewicht. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Hoofdkussens online bij LIDL.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Ieder Orthoflex kussen is uniek in samenstelling en afgestemd op een specifieke lichaamsbouw en gewicht waardoor alle structuren goed rust krijgen. Ieder kussen is afgestemd op een specifieke lichaamsbouw en het lichaamsgewicht. Ieder orthoflex kussen is hierdoor net even anders qua materialen en wasvoorschriften.


Hierdoor krijgt uw lichaam de optimale houding tijdens het slapen en de heerlijke ongestoorde nachtrust die het verdient. De Orthoflex is verkrijgbaar in verschillende hardheden, van super zacht tot lekker stevig. Daarbij is het tevens te drogen in de droogtrommel.


Het is anti-allergeen en wasbaar. Om hygiënische redenen kunnen hoofdkussens alleen geruild worden op de dag van aankoop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts