dinsdag 19 maart 2019

Betonplaat op maat

Eigen fabrieken: de laagste prijs. Neem nu contact op voor een scherpe offerte! Breed assortiment, bel voor uw persoonlijke prijs. Betonplaten worden door Zwikker Beton op maat gemaakt.


De betonplaten zijn leverbaar in verschillende lengtes, breedtes en diktes. U vindt deze per type betonplaat op de individuele pagina’s van deze platen.

De reden om voor onze betonplaten te kiezen zijn niet alleen de ruime mogelijkheden in type, afmeting en kleur, maar de kwaliteit die wordt nagestreefd. Bij deze betonplaten op maat zijn er mogelijkheden om ze aan te passen naar wens. Een van de belangrijkste opties is de belastbaarheid van de betonplaten. Voor uw terrein bent u op zoek naar een betonplaat op maat. Wellicht gaat het om een klein terrein of juist een grote oppervlakte.


Wat uw wensen ook zijn, E. Veldhuizen Grond- en Straatwerk biedt altijd een gepast voorstel. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden als u contact met ons opneemt.

Voor bedrijven en particulieren in heel Nederland maken wij Prefab beton elementen op maat. Deze betonplaten kunnen als het moet op maat gemaakt worden. Met een glad of gebezemd oppervlak.


Er zijn ook veel of bepaalde maten op voorraad. Het is ook mogelijk een plaat te maken met een uitsparing voor b. Dit moet u blijven herhalen tot er zes platen boven op elkaar liggen. Plaats nooit meer dan zes platen op elkaar. Leg de platen nooit direct op elkaar, maar plaats de platen altijd op steunpunten, zoals betonklinkers. Het is belangrijk dat de fundering van de betonplaten voldoende draagkracht heeft.


Ruime keuze aan geïsoleerde en massieve betonpanelen. Betonplaat met traanplaatstructuur: Een betonplaat met traanplaatstructuur is goed schoon te houden dankzij de vorm van de structuur. Een betonplaat met deze structuur kan dan ook uitstekend gebruikt worden op vee routes en kavelpaden waar veel modder voorkomt. Door zijn traanplaatstructuur heeft deze plaat grip in meerdere richtingen.


Bestel eenvoudig en snel op beslist. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging. SIMbeton heeft een compleet assortiment in prefab betonelementen.

Vind wat je zoekt op Finecomb. Beton kent oneindig veel mogelijkheden en is leverbaar in tal van toepassingen. Wij werken vanuit verschillende fabrieken, welke verschillende soorten beton produceren. Hierdoor kunnen wij u van Aardvochtig tot Zelf-verdichtend beton verschaffen. Ook is het mogelijk producten in serie of in slechts enkele stukken te laten maken.


De betonplaat is de perfecte en ideale oplossing om uw terrein optimaal en duurzaam te verharden. Plaat Op Maat is hét adres voor al uw plaatwerk! ABB AgriBeton Broers is volledig dealer van meerdere fabrikanten waaronder Excluton en wij leveren bestrating tegen de scherpste prijzen zodat u ook als hovenier of stratenmaker een volledig compleet pakket bij ons kunt afnemen.


Deze platen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en geven je tuin een warme en sfeervolle indruk. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bent u op zoek naar wat gustiger geprijsde platen? Kijk dan ook eens bij onze industrieplaten.


We hebben een aantal basisgegevens van u nodig zodat wij een offerte op maat kunnen maken. Na de aanvraag nemen wij contact met u op voor de details.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts