woensdag 27 maart 2019

Natuurlijke speeltoestellen

WICKEY speeltorens Made in Germany - Geïmpregneerd hout - Bezoek onze webshop! Bij iedere Wickey Speeltoren jr. Kies uit 1producten vanaf € 190. Bekijk snel het grootste assortiment.


Dit zie je terug in de uitstraling van de meer natuurlijke speeltoestellen die gebruikt worden, maar ook wordt er meer de nadruk gelegd op de speelaspecten welke je de natuur meer laten beleven.

BOAS is trots om vanaf heden het programma speeltoestellen van Kindt Spielgeräte exclusief op de Nederlandse markt te brengen. Welkom in de speeltoestellencatalogus van Yalp. Komt u er niet uit met onze website? Kies hier uw favoriete traditionele, interactieve, natuurlijke speeltoestel , sportproduct, beweegtoestel voor senioren of straatmeubilair.


Vindt u dat we zoveel leveren dat u geen keuze kunt maken? We bieden een breed aanbod van wip tot combinaties en schommels tot draaitoestellen.

Door gebruik te maken van landschappelijke kenmerken en aanwezige natuurlijke materialen, ontstaan er uitdagende en fantasierijke speellandschappen. Alle natuurlijke speeltoestellen zijn gecertificeerd. Zo bieden wij u natuurlijke speeltoestellen van Robinia en rondhout. De vraag naar natuurlijke speeltoestellen wordt steeds groter en dat is niet zonder reden. Daarnaast kunnen de kleuren van onze metalen en RVS speeltoestellen worden aangepast, zodat er een natuurlijke uitstraling wordt gecreëerd zonder dat de toestellen veel onderhoud behoeven.


Duurzame, natuurlijke speeltoestellen. De natuurlijke materialen die gebruikt worden zijn duurzaam en de speeltoestellen passen met hun organische uiterlijk in bijna iedere omgeving. Al deze natuurlijke elementen zorgen voor vrij spel en ontdekken van de natuur. Welkom op de website van Houthandel van de Wal, een toonaangevend bedrijf op het gebied van zowel speeltoestellen voor particulieren als speeltoestellen voor openbare gelegenheden. Toch is alleen natuur niet genoeg!


Grote keuze aan houten speeltoestellen met schommel en glijbaan - Nu bestellen! Spelen in een natuurlijke omgeving.

Kloek speeltoestellen van Houtplezier. Goede Speelprojecten creëert natuurlijke en avontuurlijke speelomgevingen, waar je kunt klimmen, klauteren, glijden, je evenwicht bewaren of gewoon ravotten. Betonnen schoolplein omgetoverd tot een natuurlijke schoolplein! Ontdekken, avontuur en uitdaging op speeltoestellen met een natuurlijke uitstraling en natuurlijke speelaanleidingen. Deze speeltoestellenlijn staat garant voor een avontuurlijke speelplek met een natuurlijke uitstraling waar kinderen kunnen ontdekken, beleven en.


Daarom bieden wij een groot assortiment Robinia speeltoestellen aan waarbij kinderen veilig kunnen spelen op een avontuurlijke en natuurlijke manier. Denk hierbij aan spelen met zand en modder bij het waterspel, natuurlijke elementen zoals wilgentunnels of super uitdagende klimtoestellen en schommels van Robinia. Naast het vertrouwde aanbod in bekende speeltoestellen , denken we ook maatschappelijk mee. Zo is er bijvoorbeeld ook een sporttoestellen-lijn leverbaar.


Heerlijk gezond en de kinderen zijn altijd in beweging. Het plaatsen van robinia hard houten speeltoestellen in de openbare ruimte levert daaraan een wezenlijke bijdrage. Met de natuurlijke uitstraling en het unieke design van elk bijzondere speeltoestel worden de kinderen uitgedaagd hun eigen spel vorm te geven. Natuurlijk spelen pur sang. Nijha heeft een breed assortiment gericht op speeltoestellen en speelruimtes.


Speeltoestellen in de openbare ruimte duurzaam, maar niet duur! De speeltuin sluit aan bij de (huis)stijl van het kinderdagverblijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts