donderdag 28 maart 2019

Betonnen poer storten

Daarnaast kunnen ze uitstekend dienst doen als opwaai- of stormanker. Een betonpoer maken is evenwel pas mogelijk op het ogenblik dat de mal wordt ingeolied. Eenmaal dit is gebeurd dienen de ankers of draadeinden op de juiste maat ingesteld te worden waarna het storten kan beginnen. Corrigeer de positie, indien nodig.


De poer hoeft hierna niet langer ondersteund te worden. Het oppervlak kan onmiddellijk glad worden afgewerkt indien nodig.

Tuinhout: Snelle bezorging op vaste dagen per postcode. Wij leveren in heel Nederland en België. Gadero is gesloten in de kerstvakantie. Ben bezig om voor mijn schuurtje zelf poeren te maken. Deze stort ik vol met cement en daarop bevestig ik dan een instortanker.


Nu hoor ik vaak dat mensen er snelbeton voor nemen. Dit schijnt nogal snel uit te harden. Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe u tijdens het storten van de betonnen vloer te werk gaat.

De gemiddelde prijzen voor het laten storten van een vloer liggen tussen de euro en 1euro per m2. Betonvloer storten kunt u zelf. Als u een vloer wilt storten met isolatie dan kunnen de kosten oplopen tot aan 1euro per m2.


Een compleet afgewerkte betonvloer inclusief het laten vlinderen ( glad maken van het beton ) Kost per vierkante meter euro extra. Storten van betonspecie in de fundering. Wanneer u bovenstaande stappen heeft doorlopen, kunt u nu beginnen met het storten van de betonspecie in de fundering.


Breng vervolgens de bewapening in de fundering aan. Vroeg dwars latten op de bekisting, waarna u de fundering kunt afstorten. Nu wil ik zelf betonnen poeren storten , zag een idee van een andere klusser hier doormiddel van een stoeptegel en een rioolbuis van 125mm doorsnee, nu is mijn vraag zou ik dat ook kunnen toepassen voor mijn probleem? Zoja zou ik dat ook zonder bewapening kunnen doen? Moet ik ook een gat graven, Hoor graag jullie reactie.


Dit gebeurt door middel van een speciale olie waardoor de mal er eenvoudig kan worden afgehaald. Wil je een beroep doen op een professional voor het storten van je betonvloer? Inclusief instructievideo! Op de offertepagina kan je gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij specialisten in het plaatsen van betonnen vloeren.


Wat voor wapening je toepast, hangt af van het soort vloer. In bovenstaand schema vind je de gemiddelde prijzen die onze specialisten rekenen voor het storten van een betonvloer.

Deze kunnen afwijken van de prijzen in het prijsvoorstel van de vakman. De gemiddelde kosten voor het leggen van een betonvloer liggen tussen de € 5- en € 13- per vierkante meter. Nieuwe funderingblokken van beton.


Ideaal om een schuurtje, of schutting op te plaatsen. Paaldragers koopt u meestal in combinatie met betonpoeren en is een handig hulpmiddel voor een solide verbinding bij al uw bouwwerken. Dit wordt gemengd met water. De eenvoudigste manier om een betonnen vloertje te storten is een betonwagen laten komen met kant en klare beton. Ook kun je een betonpomp huren om de fundering vol te pompen.


Stap 1: Voor we gaan betonstorten moeten we eerst vaststellen wat we gaan storten. Ziet u uzelf nog geen beton storten ? Andere woorden voor poer zijn: stiep, por, porring of teerling. Een ander voordeel van een poer is dat de (houten) stijl niet in de natte grond staat en dus niet weg rot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts