vrijdag 15 maart 2019

Parasol op maat

Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! U krijgt direct een bevestiging.


Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment parasols. U zoekt schaduw op maat , een parasol met klasse en uitstraling?

Solero bedenkt en ontwikkelt al sinds jaar en dag creatieve en esthetisch verantwoorde schaduwoplossingen. Hierbij worden uw wensen vertaald naar een functioneel en prachtig eindresultaat. Haal het maximale rendement uit uw terras met horeca parasols op maat. Texoforms produceert horeca parasols voorzien van geïntegreerde verwarming én verlichting zodat uw gasten er altijd comfortabel bij zitten. Deze parasols kunnen wij leveren in extreem grote dimensies van maximaal 1m– 11×meter – in elke gewenst formaat.


Wilt u de parasol inrichten met parasolverlichting en parasolverwarming, er zijn diverse opties. Staat de maat die u zoekt er niet bij dan kunnen we deze produceren in onze maatwerkcollectie. Om kwaliteit te kunnen garanderen werken wij samen met gerenommeerde parasolproducenten.

Een parasol is in onze visie geen aanschaf maar een investering. Onze kwalitatieve materialen en afwerking op maat geven uw zaak een unieke uitstraling en uw klanten een comfortabel en veilig gevoel. Kwaliteit en stevigheid zijn speerpunten van ons aanbod. Geef uw terras een stijlvolle uitstraling met onze horeca parasols. Promat heeft een breed scala aan horeca parasols in verschillende maten en soorten.


We leveren zelfs op maat gemaakte oplossingen om iedere centimeter van uw terras optimaal te benutten. Geen afmeting of vorm is ons te gek. Op zoek naar een verrijdbare parasolvoet? Kijk vooral eens rond bij de Tuinmeubelland parasolvoeten.


Op deze pagina vind je de verrijdbare parasolvoeten met wielen uit ons assortiment. Liever in het echt bekijken en persoonlijk advies op maat ? Kom langs in één van de winkels of neem telefonisch contact op met onze tuinmeubel specialisten. Wat voor parasols u ook zoekt voor uw horecabedrijf, er zit altijd wat voor u tussen. Naast terrasoverkappingen hebben we ook tal van bijpassende accessoires voor bij uw parasols , zoals beschermhoezen, grote kruisvoeten waar u tegels op kunt leggen en inbouwvoeten die u kunt wegwerken op uw terras.


Zo weet u zeker dat u de juiste maat heeft. Sommige parasolhoezen kunnen zowel in de zomer als de winter buiten gebruikt worden. Een goedkope parasol kopen doet u bij Kees Smit Tuinmeubelen.

Wij bieden parasols aan van diverse merken voor ieder budget. Zo vindt u bij ons ook de topmerken zoals de Shadowline parasols en Glatz parasols. Alle tuinparasols hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Tijd om de schaduw op te zoeken onder een nieuwe parasol van Kees.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Jumboparasols heeft ruime ervaring met het op maat maken en leveren van op maat gemaakte parasols. Parasols van alle merken op beslist.


Of dit nu gaat om een opening in de parasol omdat er een lantaarn staat, een hoek van de parasol af omdat er een aanbouw staat of een geheel ander model dan standaard omdat u binnen uw terrasschermen wilt blijven, het is mogelijk. We produceren de geprinte parasols rond of vierkant van klein tot groot. Bescherm uw parasol iedere afmeting is mogelijk Zonder verzendkosten en binnen werkdagen thuisgestuurd! Het doek van uw parasol op maat wordt vervaardigd in Duitsland en zijn van een maritieme kwaliteit.


Dit betekent dat de stoffen van onze parasols waterafstotend zijn. Op maat van uw wensen: u kunt de parasol aan de muur bevestigen of op een paal. Zowel beschikbaar in zeshoekige als vierkante vorm.


Uiteraard verkrijgbaar in diverse kleuren. Bent u op zoek naar een mooie parasol voor in uw tuin of bij u op terras, dan bent u in onze webshop op de goede plek. Voor in uw tuin, terras of op het strand is dit de ideale vorm van zonbescherming terwijl u wel lekker kunt genieten van de buitenlucht. Soons zonwering is de specialist in zonwering voor uw horecazaak of handelspand. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.


Een witte parasol wordt echter wel sneller vies. Berg de parasol dan ook op na gebruik of gebruik een handige parasolhoes. Accessoires voor parasols. Bij ons koop je niet alleen een handige tuinparasol, wij hebben ook verschillende accessoires beschikbaar waar je het gebruik van een parasol optimaal mee benut.


Denk hierbij aan een parasolvoet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts