maandag 25 maart 2019

Andreas college leerlingen

Om deze pagina te bezoeken moet je ingelogd zijn. Wachtwoord vergeten Klik hier om uw wachtwoord te resetten. De gegevens worden opgehaald. Er is een fout opgetreden.


Voor het leerlingenportaal van het Altena College moet je ingelogd zijn. De mentor, de teamleider of de schooldecaan staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Dat geldt uiteraard ook voor onze leerlingen ! Het is de naam voor een bovenschoolse stichting die een scholengemeenschap bestuurt met twee zelfstandige scholen op verschillende locaties in Katwijk. We beginnen weer aan een nieuw schooljaar. De leerlingen starten met de opening van het.


De begeleiding van leerlingen bij hun leerontwikkeling door mentoren neemt een steeds grotere plek in op onze school. De naam ‘Candea’ heeft een historische achtergrond. Trinitas College Han Fortmann Johannes Bosco.


Welkom op het leerlingenportaal van het Stedelijk College Eindhoven. Het leerlingenportaal is alleen bedoeld voor leerlingen van het Stedelijk College Eindhoven.

Zo komen alle docenten die in één klas lesgeven bij elkaar om te praten over de bijzonderheden rond de leerlingen. Om het portaal te gebruiken moet u eerst inloggen! Persoonlijk leren betekent dat je op het Candea College op je eigen niveau onderwijs volgt.


Welke uitdaging ga jij aan? Andreas College -rm, Katwijk, Zuid-Hollan Netherlands. Met de SOMToday-app is het mogelijk om ook vanuit de App berichten te kunnen ontvangen en versturen. Deze App’s zijn via de onderstaande links te. Je moet ingelogd zijn voor het leerlingportaal!


De les gaf veel antwoorden op vragen over online veilighei maar riep ook vragen op. Sommige leerlingen hebben zelfs hun Whatsapp berichten laten lezen om te kijken of er bij sommige gesprekken geen sprake is van strafbaar gedrag. Door middel van een enquete.


Dit is voor docenten, leerlingen en voor mij als beheerder erg overzichtelijk en makkelijk aanpasbaar. Het Montfort College is een school voor vwo, havo en mavo. Somtoday is een heel gebruiksvriendelijk programma. Een school met een omgeving waarin leerlingen zich kunnen ontwikkelen naar zelfstandigheid en worden voorbereid op een mooie toekomst. Op het Montfort College werken we met Het Inclusieve Rooster.


LHBT’s met een verstandelijke beperking. LHBT wil zeggen Lesbisch, Homo, Bi of Transgender.

Mollercollege maakt samen met de onderstaande. Inloggen voor leerlingweb Nehalennia. Op het Candea krijg je de begeleiding die je nodig hebt.


Naast jou en je mentor staat een team van deskundigen, zoals decanen, remedial teachers, vertrouwenspersonen, orthopedagogen, de schoolverpleegkundige en de leerlingconsulente. Tjalling Koopmans College voor Voortgezet Onderwijs in Hurdegaryp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts