donderdag 28 maart 2019

Vlooien verdelgen

Altijd de beste deal voor jou. Op deze site geven we u tips en advies om vlooien bij mensen, honden, katten en andere dieren te bestrijden. Op deze pagina hebben wij verschillende artikelen over vlooien verzameld. Vlooien bestrijden is een vervelende klus.


De onderwerpen die aan bod komen zijn: natuurlijke manieren om vlooien te verdelgen en te verjagen, klassieke manieren om vlooien te verdelgen en te verjagen en boeken over het.

Ze zitten in je achtertuin, bossen, parken, en ze liften zelfs mee op je kleren. Je weet nooit waar en wanneer jouw huisdier een vlo is tegengekomen en de vlo meelift naar jouw huis. Je zult dus een goed plan moeten hebben om de lastige strijd tegen vlooien in huis te winnen! Juist de vlooieneitjes en de larven zijn het grootste probleem bij een vlooienplaag.


Vaak ziet u alleen de volwassen vlooien en heeft u het idee dat dit het gehele probleem is. Ook uw tuin is onderhevig aan een infestatie. In dit artikel vindt u meer informatie over welke oplossingen en producten u kunt gebruiken om vlooien in de tuin te verwijderen en te verjagen.


Hoe kunt u vlooien herkennen in huis?

Hoewel de beten niet pijnlijk zijn, kunnen zij leiden tot jeuk en huiduitslag. Uw huisdier kan een allergie voor vlooien speeksel ontwikkelen. Om zelf succesvol kattenvlooien te bestrijden, is het belangrijk om eerst een dierenarts te raadplegen. Dierenartsen hebben middeltjes om vlooien te verdelgen waarmee u uw huisdier vlooienvrij kunt maken. Ook zijn er particuliere bestrijdingsmiddelen voor dit doeleinde op de markt, al is de werking daarvan niet altijd aangetoond.


Als vuistregel kunt u stellen dat voor elke vlo die u aantreft in de vacht van uw huisdier zich tot vlooien in de huiselijke omgeving bevinden. De eitjes hebben geen dier nodig om verder te ontwikkelen. Na een weekje kruipt een larve uit het ei, die zich dan meteen in een cocon hult, om een tweetal weken later als vlo uit de cocon te komen.


Echter wees voorzichtig met de hoeveelheden want knoflook kan bloedarmoede veroorzaken wanneer je te veel en te vaak knoflook geeft. In de tuin bestrijden wij hier de vlooien met lavendel. De vlo komt overal voor bij warmbloedige dieren voor zoals de hond en kat en ook de mens.


Shop direct online op beslist. Behalve uw dieren preventief te behandelen met de bekende vlooienbanden, pipetten en andere middelen, zijn er ook omgevingssprays om vlooien in uw huis te bestrijden. Ze bijten katten, honden en als het even tegenzit word jij ook gebeten.


Stop de jeuk en start met professionele vlooienbestrijding! Dit zijn de gebieden waar vaak vlooien zitten en waar u tekenen van vlooien zou kunnen zien.

Kijk zorgvuldig naar de huid van uw huisdier, en zoek naar fijne zwarte uitwerpselen, die eruit zien als zwarte peper. Een goede manier om de uitwerpselen te zien, is een vlooien kam te gebruiken en deze uit te kloppen op een vel wit papier. Maar ook na verhuizingen, indien de vorige eigenaar huisdieren ha kunt u ineens last van vlooien hebben, terwijl u zelf geen huisdieren heeft. Indien uw hond of kat last heeft van vlooien , gaat het in de meeste gevallen om kattenvlooien. De grootste overlast die ze veroorzaken bestaat uit het bijten van mensen en huisdieren.


Ook andere harige dieren zoals konijnen, ratten, muizen en vee zoals varkens kunnen last hebben van vlooien. Met een beetje geluk bijt de nieuwe vlo je huisdier als er nog voldoende anti- vlooien -gif in zijn lijf heeft, waardoor de vlo onvruchtbaar wordt… Maar met een beetje pech is het middel uitgewerkt en legt de nieuwe vlo nieuwe eitjes, waardoor een nieuwe vlooienbesmetting van je huis ontstaat. Als je iets extras wilt toevoegen om de vlooien en teken van je huisdier te verdelgen , voeg dan 2-druppels lavendel of cederolie toe aan het mengsel. De geur van de olie zal helpen de vlooien en teken weg te houden en geeft de oplossing ook een prettige geur. Je kunt ook gram aloë vera toevoegen aan de mix.


In de pop ontwikkeld zich een volwassen vlo (5). Onder invloed van warmte en trillingen komt de pop uit en wordt de vlo geboren (1). De vlo wacht in de omgeving op een toevallige passerende hond of kat en bespringt deze.


Na een bloedmaaltijd kunnen de vlooien weer eitjes leggen (2) en is de cycleus rond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts