maandag 11 maart 2019

Zand strandfestival

Met onder andere een optreden van de band Krezip en nog vele anderen. Het strandfestival trekt jaarlijks ruim 25. Op zaterdag augustus kan iedereen weer genieten van dit prachtige festival!


Lees hieronder de informatie die bekend is! De ticketverkoop is begonnen! Wacht niet te lang met het scoren van je ticket.

Het festival kenmerkt zich als een zomerse muzikale stranddag voor jong en oud met de allerbeste artiesten van Nederlandse bodem. Op ZAND vier je samen met je vrienden nog één keer de zomer, en sluit je de vakantie feestelijk af. Klik hier voor een compleet. Eerste keer strandfestival meegemaakt.


Nancy Maaskant uit Hendrik-Ido-Ambacht. Grote artiesten uit voornamelijk Nederland brengen de hele dag hun grootste hits ten gehore. Strandfestival Zand is het ultieme zomerfeest op het Almeerderstraat in Almere. De optredende artiesten zijn afkomstig uit onder andere de popmuziek, rock, urban en dance.


Daarom werken bepaalde elementen van NU.

Upgrade je browser via Instellingen. Line-up: Andre Hazes, Guus Meeuwis. Ontmoetingskerk Klapwijkseweg 10. Kraantje Pappie, Ronnie Flex, Snollebolleks e. Het Witte Paard Nootdorp prijs: € 5incl.


Kensington, Guus Meeuwis, DI-RECT, Racoon. Voor het eerst zijn alle 25. ZAND is een dag lang heerlijk over het strand van Almere lopen en overal.


Op de leukste muzikale stranddag van de zomer geniet je samen met je vrienden of familie en met je voeten in het zand van de beste artiesten van Nederland! Ook wordt het evenement in een nieuw jasje gestoken. Gelijk op zaterdag augustus van 22. We willen alle bezoekers enorm bedanken voor deze onvergetelijke editie.


We zijn ontzettend trots op de geweldige sfeer die bij ons festival hoort! De leukste muzikale stranddag. Rij mee met een van onze bussen naar. Bezoekers kunnen er overnachten in speciale tenten die door het festival worden geplaatst.


Tickets voor concerten, sport en theater bij viagogo, een online ticketplatfrom. Koop en verkoop tickets 1 veilig en gegarandeerd.

Geniet volop van de zomer in DUIN en omgeving. Wij zetten evenementen op een rij die je deze maand niet mag missen. Ze genieten van de allerbeste artiesten van Nederland die tussen 12.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts