maandag 25 maart 2019

Zelf betonnen aanrechtblad maken

Voordelen en nadelen van zelf een betonnen aanrechtblad maken. Het zelf maken van een betonnen aanrechtblad heeft voordelen en nadelen. Het belangrijkste voordeel is de prijs: waar je bij keukenspeciaalzaken al snel honderden euro’s kwijt bent, kost een eigen betonnen aanrechtblad je hooguit een paar tientjes.


Dit trendy materiaal geeft je werkblad een industriële look, is makkelijk in onderhoud en helemaal uniek! Je kunt een vakman zo’n blad laten maken, maar heb je de tij dan kun je het ook prima zelf doen. In dit artikel vindt je tips om zelf je betonnen aanrechtblad te maken.

Ga jij binnenkort aan de slag om zelf een betonnen aanrechtblad te maken ? Met onderstaande tips en tricks is dat zeker goed te doen. Er zijn namelijk een paar zaken waar je je aan moet houden om tot een goed resultaat te komen. Als je erg graag een betonnen aanrechtblad wil, laat er dan een opmeten en maken, is wel een prijzig geintje, maar kwaliteit kost nu eenmaal wel wat… mvg, Erik. Een keukenblad is een van de meest belangrijke elementen van je keuken, je heb keukenbladen in de meest uiteenlopende materialen en kleuren. Helemaal van nu is een betonnen aanrechtblad , vanwege de vele mogelijkheden en zijn lage prijs wordt dit steeds interessanter.


Wij hebben zelf onze keukenkastjes gebouwd daardoor hebben we van te voren al rekening kunnen houden met de dikte van het betonnen aanrechtblad. Dit scheelt in de aanschaf van het beton en toch lijkt het een dik betonnen aanrechtblad.

Betonnen aanrechtblad zelf maken - Duration:. Een betonnen aanrechtblad maken blijft voor Marcolina een uitdaging. Hoe gaat het maken van een betonnen aanrechtblad in zijn werk? Of zoals jullie wel eens roepen: Amerikaans! Het is niet typisch Amerikaans, maar het is wel een stijl die veel voorkomt daar (zoals Scandinavisch hier veel voorkomt).


Tijdens het storten aanmaken van een kleine hoeveelheid zorgt altijd voor kleurverschil. Het beton dat in de mal gaat, is kant en klaar te koop en de Constructiebeton 1van Beamix is een goede keuze. Bij het ontwerpen van de keuken wilde ik heel graag een aanrechtblad van beton.


Een blad laten storten door een professioneel bedrijf is zeer prijzig. Zelf beton maken moeilijk? Op het internet wemelt het van de stappenplannen hoe zelf een betonnen aanrechtblad te maken. Twee linkerhanden heb ik niet, dus ik dacht ik probeer het gewoon. Een zelf gestort betonnen aanrechtblad is erg zwaar.


Onze werkbladen worden opgedikt geleverd. Het werkblad lijkt massief maar is licht! Normale keukenkasten kunnen een betonnen werkblad gemakkelijk dragen.


Zoals vaak geldt voor producten van beton is het verstandig eerst met een specialist te praten over de mogelijkheden.

Beton heeft een zuigende eigenschap. Ook voor een betonnen aanrechtblad kan je contact met ons opnemen via het offerteformulier. Ik wil een betonnen aanrechtblad maken. Heb dit afgelopen afleveringen weer bij eigen huis en tuin gezien. Nadelen van een betonnen aanrechtblad.


Hoewel betonnen aanrechtbladen goedkoop en duurzaam zijn, kennen ze aantal belangrijke nadelen. Deze dienen wel overwogen te worden, want anders kunnen ze je het leven in de keuken aardig zuur maken. Allereerst is het belangrijk om te weten dat een betonnen aanrechtblad , vooral als je het zelf maakt, zwaar.


Het met epoxy afwerken van betonnen aanrechtbladen, waskommen, waterornamenten en tuinbeelden is een goede manier om een gladde oppervlakte te verkrijgen welke waterdicht is en goed schoon te houden. Het beton zal niet meer verstoffen en is niet meer gevoelig voor vlekken, sappen of zuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts