donderdag 14 maart 2019

Econobead 50

Eerlijk advies van experts. Met het optionele Bypass systeem wordt het gebruik van energiezuinige pompen mogelijk en wordt de 6-wegklep tijdens het filteren volledig omzeild. Het water gaat in een rechte lijn direct het filter in en uit.


De econobead beadfilters hebben een zeer. Installeer dit compleet filtersysteem in minuten! Deze beadfilter is standaard voorzien van. Econobead EB- Filtersysteem.


Een beadfilter is gemakkelijk handmatig te bedienen via de zeswegklep. Met het Bypass systeem wordt het gebruik van energiezuinige pompen mogelijk en wordt de 6-wegklep tijdens het filteren volledig omzeild. Met deze zeswegklep kunnen verschillende functies worden ingestel zoals het reinigen van het filter. Bij daru-koi uw koivijverfilter econobead specialist.


Altijd een econobead aanbieding. In deze categorie de econobead 4 , 6 1en 140. Als je een koivijver bouwt of je gaat een koivijver aanleggen dan wordt de econobead als koi vijverfilter vaak toegepast. Deze korreltjes drijven en zorgen daardoor voor de mechanische filtratie.


Maar daarnaast zorgen ze ook voor biologische filtratie vanwege hun grote aanhechtingsoppervlak. Voordelen: Alles op elkaar afgestemd Pl. Dé oplossing voor installateurs en “doe het zelvers”!


Maak het jezelf erg makkelijk door dit filter op jouw vijver te installeren. AB2(1½”) oder AB2(2” ). Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Gratis verzending vanaf euro!


Snel geleverd - Scherpe prijzen - Bestel direct op Peekoi. EBen UV ongeveer 5m opvoerhoogte krijg waarbij ik rekening moet houden ivm aanschaf pomp maar wat moet mijn pomp dan nog kunnen verplaatsen bij die opvoerhoogte ongeveer? De blower is tevens voorzien van geluiddemper. Ik ben van plan een 2e hands set aan te schaffen en dan zelf een luchtpomp en een UV lamp erbij te kopen. Dus voor de UV lamp ben ik ook nog op zoek naar tips.


Econobead 50

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Hiermee wordt het gebruik van energiezuinige pompen mogelijk. Dankzij een zeer compact bypass systeem wordt de zeswegklep tijdens het filteren volledig omzeild en gaat het water in een rechte lijn direct het filter in en uit. Vanwege hun grote aanhechtingsoppervlak dienen de beads ook voor biologische filtratie.


Uw vijver en uw vissen gezond. Doordat de set is voorgemonteerd op een kunstof pallet rust u alleen nog het aansluiten van drie verbindingen. Het economische antwoord op imitatie filters, van de beadfilter experts!


Econobead 50

Beads - een zeer betrouwbare blower! Dit filtersysteem is een beadfilter en heeft een goede kwaliteit polypropyleen behuizing, is eenvoudig te bedienen 6-wegklep om de filter te spoelen en een betrouwbare blower met geluidsdemper. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


A very reliable blower which is equiped with a silencer Comes with a big lid for easy access.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts