dinsdag 19 maart 2019

Impregneren natuursteen

Vind marmer polijsten het nu op Kensaq. Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen. Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze!


Vergelijk tuintegels op Beslist. Grootste aanbo laagste prijs! Voor elk soort natuursteen bestaat er wel een apart onderhoudsproduct.

Gelukkig zijn er ook producten die op veel verschillende soorten natuursteen werken. Het impregneren van natuursteen , zowel oud als nieuw is zeer zinvol. Welke natuursteen kunnen we impregneren ? De schoonheid van natuursteen is ongeëvenaard en al eeuwenlang wordt natuursteen toegepast als hoogwaardig bouwmateriaal voor vloeren. Er is een verdeling te maken tussen kalkhoudende natuurstenen zoals marmer, travertijn of hardsteen en niet kalkhoudende natuursteen zoals graniet en leisteen.


Foto’s behandeling impregneren. Natuursteen impregneren , voorbeelden van verschillende vloeren. Alle natuursteen is kwetsbaar voor zuren.

Zelfs na impregneren of boenen moet vuil dat zuur bevat gelijk opgedaan worden met water. Door uw vloer van graniet of leisteen deskundig te laten impregneren , zorgt u voor een blijvende oplossing tegen vuil en vocht. Door de impregnatie wordt uw vloer namelijk volledig beschermd en waterafstotend.


De frequentie waarmee dit dient te gebeuren is afhankelijk van een aantal factoren. Ze verhinderen dat vervuilende stoffen door de steen geabsorbeerd worden. Echter is het bij nieuwe natuursteen vloeren wel belangrijk om rekening te houden met een aantal aspecten.


HG natuursteen impregnerende beschermer is een speciale voorbehandeling voor marmer en andere natuursteensoorten zoals travertin, blauwe steen, hardsteen e. Daarnaast is deze natuursteen beschermer ook uitermate geschikt voor betontegels waarin stukjes natuursteen zijn verwerkt, zoals granito en marmer composiet. Hierdoor worden de poriën van de natuursteen opgevuld waardoor er een vuil- en waterafstotende laag ontstaat. Na de behandeling met een impregneermiddel wordt uw natuursteen gebruiksvriendelijker en gemakkelijker te onderhouden. Vind natuursteen behandelen als je nu zoekt. Professionele vochtbestrijding.


Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Deze behandeling wordt vaak toegepast op een nieuwe gelegde natuursteen vloer. MoellerStoneCare: Uw partner voor steenverzorging. Onze producten worden al meer dan jaar vanuit de vakhandel succesvol aanbevolen en verwerkt.


Wij bieden onze cliënten een zeer compleet assortiment aan, zoals reinigers, impregnanten en onderhoudsproducten.

Omdat een geïmpregneerde natuursteen beter beschermd is, voorkomt het dat vuil diep in de steen kan doordringen. Maar let op – uw natuursteen blijft ook met een impregneerlaag nog gevoelig voor zuren. Diverse soorten natuursteen zijn gevoelig voor vlekken.


Een leisteenvloer is er bijvoorbeeld zo een. Vlekken kunt u voorkomen door de steen te laten impregneren. Impregneren kan uw natuursteen iets van tint doen. Wilt u de kwaliteit van uw natuurstenen vloer beschermen en accentueren?


In uw eigen huis treedt er vervuiling op u niet wenst. Veeg het graniet schoon met water en afwasmiddel of een speciaal schoonmaakmiddel voor natuursteen , en veeg het droog met een handdoek, liefst eentje die niet pluist. Wacht uur tot het graniet helemaal droog is, en tot het zijn originele kleur weer heeft, of wacht uur als er een flinke bries overheen blaast. Gelukkig bestaat de mogelijkheid om uw natuursteen te impregneren.


De producten van ProStone zorgen ervoor dat het natuursteen van binnenuit wordt beschermd. Door het impregneren van natuursteen laat je een flinterdun doorzichtig laagje achter boven op het natuursteen , maar tevens ook deels in het natuursteensteen. Dit laagje zorgt ervoor dat het natuursteen vuil en water afstoot, waardoor het minder de natuursteen intrekt en wardoor het de mogelijkheid niet krijgt om het natuursteen vanuit binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts