woensdag 20 maart 2019

Den hommel openingstijden

Zwembad Den Hommel is dagen per week open. Bekijk het rooster voor een overzicht van onze openingstijden en activiteiten. Ontdek de aqua-activiteiten en kom zwemmen bij Den Hommel. U rijdt deze straat helemaal uit (u passeert ‘Aquacentrum den Hommel ’ en een ‘ijzeren geopende poort’) tot aan het kanaal.


NDC den Hommel bevindt zich aan het einde van deze straat (Kennedylaan) rechts. In het zwembad Den Hommel kunnen de kids lekker spetteren en spelen. Voor jong en oud is het heerlijk zwemmen en sporten in het bad.


Er zijn vijf zwembaden waaronder een wedstrijdba een doelgroepba een recreatieba een buitenbad. Het recreatiebad heeft een temperatuur van graden Celsius. Trotseer de stroomversnelling, roetsj van de zeventig meter lange glijbaan en ontspan in het bubbelbad of op een van de ligbanken. Bij mooi weer is een duik in het buitenbad het allerleukst! Bekijk hier de openingstijden van de gemeentelijke zwembaden in Den Haag.


Hier kunt u vrij zwemmen, banenzwemmen of meedoen aan zwemactiviteiten zoals aquarobic, bootcamp, fifty fit en zwangerschapszwemmen. Ook wordt er zwemles gegeven. Restaurant de Hommel in Beek en Donk. Wij zijn een gezellig familierestaurant, dat dagen per week geopend is (maandag dicht, uitgezonderd feestdagen) vanaf 10.


Den Hommel is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar (zie routebeschrijving). U kunt voor de deur gratis parkeren (tot ca. 1plaatsen).


De oplaadpunten bevinden zich aan de zuidzijde van het gebouw, voor de ingang van de Bridge- en Boekenshop. Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in De. NDC Den Hommel wordt in de avonden en weekenden bezocht door denksporters en sportbonden.


Trainingen en bijeenkomsten voor groepen van tot 6personen! We hebben zes verschillende zalen op de eerste verdieping die door de wanden te openen kunnen worden omgebouwd tot een groot geheel. In de zomer kun je gebruik maken van de ligweide met siertuin waarin ook een peuter- en kleuterbad ligt. Het personeel is heel erg vriendelijk en denkt echt met de klant mee. De lunch was heerlijk en de zalen zijn lekker ruim en fris.


Met uitzicht op het kanaal en een groene omgeving. Zwemvereniging Zwemlust- den Hommel heeft een rijke historie, is springlevend en super sportief. Of je nu degelijke zwemles zoekt of deel wilt nemen aan een van de actieve zwemsporten, je bent welkom bij onze vereniging. Nog geen lid en ben je geïnteresseerd? Op vrijdag december is zwembad de Waterthor gesloten in verband met een studiedag.


Kijk hier voor de openingstijden in onze andere zwembaden. Of gebruik het contactformulier. Openingstijden Bij de Hommel. Op deze pagina zie je een overzicht met openingstijden van Bij de Hommel.


Met de filters kun je bekijken wanneer Bij de Hommel een koopzondag of koopavond in de buurt heeft. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over Bij de Hommel openingstijden , koopavonden en koopzondagen. Den Hommel werd ook veel gebruikt voor feesten en partijen.


Oudere kinderen kunnen van de 70-meter lange glijbaan, zwemmen in de wildwaterkreek of het buitenbadje. En het was de basis voor wielerwedstrijden in de omgeving, georganiseerd door wielrijdersclub De Zwaluw of er werd achter Den Hommel op de velden van Hercules gevoetbald. Lekker en meer dan voldoende.


Op dit moment zijn wij gesloten tot Feest van Licht. ZBC Den Hommel gaat ‘s middags bridgen! Tijdens de laatste ALV van de bridgevereniging in januari dit jaar over de toekomst van onze club is het voorstel gedaan om.


Het zwembad heeft ruime openingstijden , dus ben je vroeg op en laat klaar?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts