woensdag 13 maart 2019

Bankje op maat

Tot €5extra op Fauteuils, Voetenbanken en Banken. Bekijk ons Ruime Assortiment. Uitgebreid Assortiment en uw bank Direct Leverbaar. Bestel Banken online bij Leen Bakker.


Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.

Bezorging waar en wanneer je wilt. Lifa Living Bankje Barcelona van €159. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland!


Opzoek naar bank op maat ? Bij ons is een bank op maat zijn te verkrijgen in elke gewenste afmeting, daarnaast heeft u bij ons de keuze uit zo’n 9verschillende kleuren en 1verschillende stoffen voor uw bank op maat. Wat begon met een bankje op ons balkon, is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf. We maken met liefde alles van hout.

Tafels, barkrukken, tv-meubels en natuurlijk bankjes. Je kunt ons altijd mailen voor een vrijblijvende offerte. Denk aan 2- en zitsbanken, loungebanken, erkerbanken, eetkamerbanken en bankstellen die op maat zijn gemaakt. Bepaal opstelling, stof, kleur en nog veel meer. Kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs!


De prijzen van onze banken die op maat worden gemaakt zijn afhankelijk van de maatkeuze en de stofkeuze. We hebben er voor gekozen om geen standaard prijs per afmeting te maken omdat we enkel op bestelling werken en omdat elke stof in een andere prijsklasse zit. Elke klant wenst namelijk een andere maat en stofkeuze. De zon maakt ruimte voor de kou, tijd om de binnenbank op te kruipen, lekker warm met een dekentje. Voor iedere situatie kun je de perfecte kussens zelf ontwerpen!


Mooie en comfortabele bankkussens op maat. Topkwaliteit kussens en dat helemaal op maat. We doen dat gewoon voor je. Bij Meubelmaatwerk Company bent u aan het juiste adres voor het meubel van uw dromen. Heeft u altijd al een ronde bank willen hebben, voor in uw huis, bedrijf of ander gebouw?


Dan kunt u deze door ons op maat laten maken. U zegt het, wij maken het!

Uw idee, Uw smaak, Uw bank … Direct van fabriek naar de klant, betaalbaar Nederlandse kwaliteit. Het staat altijd gezellig, is erg functioneel, uitermate geschikt voor grotere groepen gasten en ruimtebesparend in uw zaak. Bij Kaja wordt elke inbouwbank op maat gemaakt naar uw wensen en afmetingen.


Kussens op maat zorgen voor een heerlijke ergonomische zithouding, terwijl ze daarnaast bijdragen aan de uitstraling van uw complete tuinset. Bent u op zoek naar een nieuwe set kussens, of was u niet te spreken over de kussens die oorspronkelijk bij de meubels werden geleverd? Je nieuwe bank vind je bij DFS. Kies uit 3producten vanaf € 399. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Een bank is een van de belangrijkste meubels in je woonkamer, vaak ook een van de grootste meubels en ook een meubel waar je dagelijks waarschijnlijk veel gebruik van maakt. Hier vind je wat jij zoekt!


Bij veel banken op maat is het mogelijk om te kiezen tussen diverse soorten vering of vulling en de zithoogte en zitdiepte te selecteren. Omdat maatwerk gaat om jouw comfort. En omdat een bank op maat een weerspiegeling is van jouw woonwens, die werkelijkheid wordt. Onze banken op maat van MDF zijn superstrak afgewerkt!


Aflakken kan door ons of laten spuiten door onze favoriete meubelspuiter. Sfeer in huis met een een tafel van oud hout. Kies de maat , houtsoort en afwerking. Met uw eigen afmetingen worden de horeca en lounge banken op maat gemaakt.


Dit kan in verschillende soorten skai-leer, stof en in honderden kleuren. Ook kunt u kiezen uit verhogingen, zoals een onderbak, houten poten, RVS poten, e. De rug van uw bank kan gemaakt worden met Swarovski elementen, knopen, gladde rug, gecapitonneer enzovoorts. Naast eettafels maken wij ook bijpassende bankjes op maat in diverse houtsoorten. Op onderstaande foto’s ziet u enkele door ons gemaakte houten bankjes.


Bank op maat bij de-Bankenfabriek. Bij de-bankenfabriek kun je jouw bank op maat laten maken voor een redelijke meerprijs. Mocht je een longchair bank of een ottmanbank willen, maar is bijvoorbeeld de lengte te lang omdat er een openhaard of tussendeur in de weg staat.


Bankstellen in een specifiek kleur of maat ? Ruim 9meubelstoffen, verschillende bankstellen. De hoogte van deze hoogwaardige grijze bank is cm. Onder de poten zitten rubberen dopjes, waardoor deze ook in binnenruimten gebruikt kan worden.


Ons advies met betrekking tot het plaatsen, is het plaatsen op vlakke ondergrond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts