dinsdag 12 maart 2019

Steigerhouten meubels groningen

Snelste levering in de Branche! Ook steigerhouten meubelen op maat binnen weken bezorgd! Geniet ook van onze speciale Kortingsactie. Bestel snel en pak de korting! Breed aanbod voor elk wat wils.

Laat u verrassen door Profijt. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Bezorgen of afhalen is mogelijk! Bezoek Goossens Wonen en Slapen en laat je inspireren door de unieke Goossens collectie.


Bekijk ook onze facebook pagina over steigerhouten meubelen. We zijn daar volop in gesprek met onze volgers over de laatste interieur trends, leuk om aan deel te nemen! Ook industriële meubelen, sloophout en eikenhout.

We maken niet alleen meubels van steigerhout maar ook meubels van eikenhout, wagonplanken, barnwoo grenenhout en oud sloophout. Uiteraard kun je jouw steigerhouten meubels bij grote leveringen ook op factuur bij ons bestellen. Betaling via iDeal is de meest voorkomende betalingsvorm. Steigerhouten meubels kopen?


Elke plank is uniek en dat maakt een meubel van steigerhout dan ook zo bijzonder, er is namelijk geen tweede van. Wij gaan alleen maar voor de hoogste kwaliteit voor onze producten en in onze persoonlijke dienstverlening. Onze meubels komen niet van de plank, bijna alles is maatwerk. Als je al eens een groot (maatwerk) product online hebt besteld weet je misschien ook hoe gecompliceerd dat soms kan zijn.


Exclusieve maatwerk steigerhout meubels voor in de tuin, op kantoor en overal in huis. Ons steigerhouten meubilair is maatwerk vakmanschap, komt met drie jaar garantie en wordt geleverd binnen dagen in geheel Nederland tegen zeer scherpe prijzen. Door onze jarenlange ervaring en de diverse uitbreidingen zijn we altijd in staat om steigerhouten meubels van topkwaliteit te leveren.


We beschikken inmiddels over een grote productiehal met een eigen kussenmakerij. Alles is optimaal op elkaar afgestemd waardoor we ook scherpe en eerlijke prijzen. Met steigerhouten meubelen is het voor Rustikal Meubelen allemaal begonnen.


Naast de productie van steigerhouten meubelen produceren wij al geruime tijd onze unieke damwandhouten meubelen en meubelen van het stoere en frisse Douglashout.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van steigerhouten meubelen voor binnen en buiten. Natuurlijk zijn alle meubelen in verschillende maatvoeringen en afwerking leverbaar. Afhalen of laten bezorgen. PontMeyer is dé leverancier voor hout, plaat, bouwmaterialen en gereedschappen. Zoek naar meubels groningen op de nieuwe KensaQ.


Groot assortiment Meubelen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Je wilt het buiten graag net zo comfortabel hebben als binnen.


Daarnaast is niets mooier als jouw woonkamer wordt verlengd met de tuin. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van professionele apparaten. Het is belangrijk dat het schuren goed gebeur om splinters te voorkomen.


Zo worden de kindermeubelen, zoals de steigerhouten bedden, extra geschuurd en nagelopen zodat de kinderen geen risico lopen. In onze werkplaats wordt er gewerkt met professionele apparaten en materialen. Zo zie je steeds meer eettafels, tv meubels , salontafels en slaapkamerinrichting van steigerhout. Het steigerhout is dan ook prima binnenshuis te gebruiken voor steigerhouten meubelen.


Onze steigerhouten meubelen worden gemaakt vanuit onze eigen fabriek in de stad Groningen. Wij hebben daar ook de klantenservice en onze ontwerpstudio. Daardoor zijn de lijnen tussen onze meubelmakers en de klantenservice erg kort en kunnen we snel schakelen.


Wij zijn trots op de unieke designs van onze prachtig afgewerkte meubels. Alles wordt altijd dubbel geschuurd en heeft daardoor een nog betere kwaliteit en gaat langer mee. U kunt er voor kiezen dit tafeltje van het type Groningen zelf te maken en om het door ons te laten maken, u geeft dan de maten door onze timmerlieden fabriceren de tafel voor u op maat dus bestellen kan ook. Uitrusten in de zon op een lekkere luie bank type Groningen. Ruime keuze uit steigerhouten meubels en industriële meubels.


Voor houten meubelen en meubelen met een stoer en industrieel uiterlijk ben je bij ons aan het juiste adres. Helemaal als u uw meubels op maat wilt laten maken. Deze steigerhouten tafel heeft een strak en.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date van de nieuwste meubels , de laatste trends en de scherpste. Ontwerp uw eigen meubel en wij maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts