woensdag 20 maart 2019

Lijmplank muizen

Specialistisch advies nodig? Groot assortiment muizenvallen en klemmen om effectief muizen te bestrijden. Eén van de lijmplanken in het assortiment van ongediertewinkel.


Trapper LTD muizen lijmplanken. Deze lijmplak is kant-en-klaar en eenvoudig in gebruik. Door de vanille geur in de lijm worden de muizen extra aangetrokken.


De folie dient van de muizen lijmplank afgehaald te worden en vervolgens kan de lijmplank op de juiste plek neergelegd worden. De lijm op de lijmplank droogt niet op en blijft dus altijd plakken. U kunt de lijmplank het beste langs de kant leggen of daar waar uitwerpselen zijn. Deze muizen lijmval kunt u herkennen aan de speciale lijm die wordt gebruikt, een lijm dat niet uitdroogt.


Wel kan in situaties waar alles op het gebied van wering en bestrijding is geprobeerd en de volksgezondhei dan wel de voedselveiligheid in het geding blijven, een ontheffing worden aangevraagd. Wij verkopen een muizen lijmplank van onder andere het merk Victor. Daarnaast kunt u ook muizenlijm online bestellen.


Voor een extra vangopbrengst kunt u altijd een beetje extra lokmiddel zoals pindakaas of hazelnoot chocoladepasta op de lijmplanken doen om zo nog sneller muizen te vangen. Lijmplanken werken zeer goed en u zult al snel resultaat zien. Het neerleggen van de lijmplank gaat erg snel en deze is ook weer snel weg te halen als dat gewenst is. De kant en klare lijmval is klaar voor gebruik.


Lijmplank muizen

Door de speciale formule van de lijm droogt deze niet op. Houten lijmplanken (stuks) € 95. Provoke ratten lokstof € 395. Lijmtube tegen muizen en ratten € 50.


De overlast brengt de gezondheid van de mens en dier in gevaar. Soms zijn muizen net even te slim om netjes in een val of klem te lopen. Met een lijmval zullen zij vast blijven plakken en niet meer kunnen ontsnappen.


Ook is het oppervlak van een lijmval vaak groot waardoor de vangkans extra groot is. Wij bieden kant en klare lijm- en kleefvallen van diverse sterktes aan die u snel kunt opzetten. De lijmplank kan zowel vlak als gevouwen gebruikt worden. Om de muizen extra aan te trekken kunt u onze lokstof gebruiken. Bekijk ons grote assortiment computermuizen van vele merken.


Alle merken muizenvangers. Grooste keuze, laagste prijs. Muizenvoerdoos met klapval € 95. Elektrische muizendoder € 495. Kant en klare muizen lijmplankjes zijn eenvoudig en snel toepasbaar om muizen weg te vangen.


Zeer hoge kwaliteit lijmplank voor muizen met een sterke lijmlaag en vanillegeur. Niet alleen voor het vangen van muizen en ratten maar ook voor kakkerlakken, zilvervisjes en andere insecten! Gebruik U kunt deze lijmplank zowel vlak als gevouwen gebruiken. Als u de lijmplank vouwt ontstaat er een lokdoos.


Maar al te vaak belanden vogels, katten of honden op een lijmplaat, soms met dodelijke afloop. Voor grotere dieren is het geen probleem, die slepen de lijmplank wel meer naar huis, maar voor vogels, jonge katjes of honden zijn de gevolgen desastreus. Lijmvallen zijn de oplossing als u last heeft van ratten en de overige middelen niet werken.


Leg de lijmplank neer op de plek waar de dieren vaak lopen (vaak ontstaan hier sporen van buikvet) en de volgende ochtend zitten de ratten vast op de plank. Eventueel kunt u wat aas (pindakaas, noten, graan) midden op de plaat plaatsen voor extra resultaat. Lijmvallen worden aangeboden voor het vangen van onder andere muizen en ratten. Wat ik niet snap is dat ze voor het vangen van ratten en muizen niet gebruikt mogen worden terwijl ze wel verkocht mogen worden voor dat doel. Wanneer muizen , aangetrokken door het lokmiddel, in de lijm stappen kunnen ze niet meer vluchten en kunnen ze gemakkelijk worden gedood.


Een lijmplank is een plank waarop lijm en een lokmiddel zijn aangebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts