vrijdag 22 maart 2019

Ronde teakhouten tuintafel

Altijd de laagste prijsgarantie. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Kies uit 4tuintafels online!


Bestel uw tuintafel direct hier.

Groot assortiment Tuintafels. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ga je liever voor een gezellige, ronde tuintafel ? Bij Dutch Garden kun je verschillende ronde tuintafels vinden in verschillende maten, soorten, materialen en design merken. De ronde tuintafels zijn een leuke toevoeging aan je tuin voor als je veel samen buiten wil zitten en je ruimte goe maar vooral ook gezellig wilt vullen. Door de verschillende afmetingen passen de tafels in iedere tuin.


De teakhouten tuintafels zijn vervaardigd uit het meest hoogwaardige teakhout.

Taste by Seasons Louvre teak 160cm ronde tuintafel. Deze leuke ronde tuintafel is geheel gemaakt van teakhout. Teakhout is een houtsoort welke goed bestand is tegen weersomstandigheden. Dit geeft het product een doorleefde uitstraling.


Wilt u de tafel de originele kleur laten behouden? De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. Een staand decoratie-item, teakhouten loungestoel of hanglamp. Dit is zomaar een greep uit het brede aanbod meubels en accessoires van PuurTeak.


De kwalitatieve houten meubelen bezorgen vandaag de dag veel mensen plezier en comfort. Voor bijna elke ruimte in huis hebben we wel een product in ons assortiment. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Teakhouten tuintafel : uit voorraad leverbaar.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Vanwege de grote vraag het hele jaar door hebben we altijd genoeg verschillende afmetingen teak tuintafels op voorraad.

Indien u wilt langskomen om meteen een bepaalde afmeting teak tuintafel mee te nemen, bel of mail eventjes van te voren dan zorgen wij dat deze voor u klaar staat. Bekijk alles met teakhouten tuintafel ! Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Ook buiten heeft u een goede tafel nodig, dus kies voor de kwaliteit van een teakhouten tafel. Het hele leven verschuift naar buiten als de zon schijnt en onmisbaar daarbij is een mooie tuintafel om buiten te eten, een spelletje te doen, te borrelen of misschien zelfs te werken.


Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Verfraaien van uw huis met Tuintafels. Ruim assortiment online bestellen! Alleen dit weekend: extra korting op alles, inclusief op lopende folderacties.


Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment. De combinatie met Sophie is erg geliefd! Een ronde teakhouten tuintafel met een X-poot! Is deze tuintafel niet wat u zocht? Bij Tuinbank Teak hebben we gelukkig nog veel meer!


Voor meer teakhouten tuintafels kunt u hier verder kijken. Als u geïnteresseerd bent in een teakhouten tuinbank, teakhouten tuinstoelen of een teakhouten tuinset, hebben wij die ook. U kunt eenvoudig terug gaan naar het overzicht van Teakhouten Tuintafels.


Prachtige robuuste, massief teakhouten tafel met een doorsnede van 1cm. Deze ronde teakhouten tuintafel is gemaakt van gerecycled teakhout. Echt een uniek stukje vakmanschap waar u jaren lang plezier van zult hebben.


Wij hebben vierkante, rechthoekige en ronde houten tuintafels in heel veel maten in ons assortiment. Maar wilt u toch een andere afmeting en een houten tuintafel op maat gemaakt hebben? Informeer naar de mogelijkheden. Heeft u zelf al een mooi onderstel van hout of metaal, wij leveren ook losse houten bladen voor uw tuintafel.


Onderhoud van een teakhouten tuintafel. Het onderhouden van uw teakhouten tuintafel is dus zeker niet verplicht. Als u echter de verandering van een honingbruine naar een grijzige kleur tegen wilt gaan, kunt u de teakhouten tuintafel eens per jaar behandelen met teak olie. Deze teak olie is verkrijgbaar via onze webshop. Als je wat minder ruimte in je tuin hebt, is een vierkante tuintafel een goede optie.


Deze kun je makkelijk in een hoek plaatsen, zodat deze minder ruimte in neemt. Voor topkwaliteit tuintafels ben je bij Blokker aan het goede adres. Heb je liever een houten tuintafel of toch. Dat heeft vooral te maken met de vorm, aangezien je aan een ronde tafel niemand aan het hoofd hebt zitten. Op zoek naar een massieve teakhouten tafel?


Wij hebben 5tafels op voorraa in diverse uitvoeringen en vrijwel alle afmetingen. Tafels op poot 70x70cm – 80x80cm voor horeca- en restaurants, 350x120cm voor die mooie grote eetkamer of vergaderruimte en uiteraard ook keukentafels van 160x90cm of 200x100cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts