dinsdag 6 december 2016

Afdekken zwembad intex

Meer geluksmomentjes buiten! Als u ’s nachts het bad niet afdekt , betekent het dat u de volgende dag weer bij het begin kan beginnen met opwarmen. Zonder adequate afdekking is het zinloos om uw bad te verwarmen. Kies de juiste vorm en afmetingen voor jouw zwembad zoals aangegeven in de productinformatie, ieder afdekzeil is groter zodat deze ruim over je zwembad hangt. Naast gewone afdekzeilen bestaan er solar afdekzeilen.


Deze houden de warmte van de zon beter vast, waardoor je zwembad met enkele graden wordt opgewarmd en tegelijkertijd beschermt tegen. Bij het winterklaar maken van een zwembad komt meer kijken dan alleen een winterafdekking spannen over het zwembad. Veel mensen besteden het winter- en zomerklaar maken van hun zwembad dan ook liever uit.


U kunt vanzelfsprekend contact met ons opnemen hierover. Heeft u gewoon een vraag over een afdekking bevestigen? Dat mag u ook gewoon stellen! Makkelijk: het afdekken van het zwembad kost weinig inspanning (met de hand of geheel automatisch).


Minder troep in het zwembad. Blaadjes, twijgjes… er waait en valt van alles in het water. Tenzij u het water afdekt.


Een afgedekt bad absorbeert minder licht, waardoor algengroei minder kans krijgt. Met het zwemwater verdampen ook chemicaliën. Een zwembadafdekking voorkomt verdamping, dat scheelt dus. Mocht je het zwembad even niet meer gebruiken, dek dan gelijk het water af met een (isolerend) zeil.


Het voordeel van een isolerend afdekzeil is dat het water sneller opwarmt wanneer de zon schijnt. U kunt kiezen uit de blauwe variant zwembad noppenfolie en de zwarte variant zwembad noppenfolie. Koop dus nooit een afdekzeil voor uw zwembad als u denkt dat het 'wel ongeveer' zal passen. Zwembadafdekking met zwembad noppenfolie. Bij elk zwembad afdekzeil op deze pagina vindt u voor welk ( intex ) zwembad deze geschikt is.


Gratis verzending va € 7-. Ontdek ons ruime assortiment! Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Zo hebben wij afdekzeilen voor bestway, speedypool en intex zwembaden.


Houdt warmte in uw zwembad goed vast met zomer afdekzeilen noppenfolie. Het sluit daarom perfect aan! Met een zwembad afdekzeil voorkom je onnodig vuil in het zwemwater. Dit zeil heeft een overlap, welke voorzien is van een stevig kunststof touw.


De overlap zorgt ervoor dat het zwembadzeil netjes over de randen wordt afgedekt , waardoor er minder vuil in het zwembadwater kan. Probeer het zwembad dus in een zo’n ‘vrij’ mogelijke omgeving te plaatsen, daar is vaker ook meer zon, waardoor het zwemmen aangenamer wordt. Als je een SunnyTent hebt, dan kun je het zwembad wél in de buurt van bomen plaatsen.


De SunnyTent dekt je zwembad immers af. Moet ik mijn zwembad afdekken ? Wie over een zwembad beschikt, wenst dat uiteraard in optimale conditie te houden. Daarnaast wil een zwembadeigenaar zo vaak mogelijk het eigen nat opzoeken.


Een afdekking komt tegemoet aan deze verzuchtingen. Bovendien biedt ze nog enkele andere voordelen. Er zijn dus redenen genoeg om te kiezen voor een afdekking. Je zwembad tijdens de winter. Wil je het water uit je zwembad tijdens de winter niet verloren laten gaan?


Dan is het belangrijk om je zwembad winterklaar te maken. Dat doe je van zodra de temperatuur onder à °C zakt. Geef het water een grote schoonmaakbeurt. Pas indien nodig de pH-waarde en het chloorgehalte aan.


Even het solarzeil oprollen en je kunt erin plonzen! Na het zwemmen rol je het solarzeil weer over het water en het zwembad is weer netjes afgedekt tot de volgende duik. Wanneer de zon schijnt geven de noppen de warmte door aan het water.


Dankzij een goed afdekzeil zal u uw zwembad dus minder moeten verwarmen. Afdekzeil zwembad op maat Onze noppenfolies kunnen volledig op maat van uw zwembad worden gemaakt. De meeste afdekzeilen zijn ook verkrijgbaar in standaardafmetingen voor ronde en rechthoekige zwembaden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts