vrijdag 2 december 2016

Green egg barbecue

Specialistisch advies nodig? Get The Green Egg Barbecue. Bestel Barbecues bij fonQ. Kies uit 3producten vanaf € 210. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Ontdek onze producten en doe inspiratie op voor de lekkerste gerechten! Wij, als fanatieke liefhebbers van deze unieke barbecue , hebben inmiddels een jarenlange kennis en ervaring opgebouwd. De Green Egg is de meest veelzijdige en effectieve ”Outdoor Cooker” van het moment. Online aanbiedingen shoppen bij dé barbecue specialist: Greenegg-store of in onze showroom 25.


Het unieke uiterlijk geeft deze barbecue iets speciaals. De beste materialen dus, voor het beste resultaat.

Big Green Egg Klanttevredenheid 8. Je kunt ook langskomen in onze showroom in Naarden. The ceramic charcoal grill that is loved by Michelin chefs, food aficionados and barbecue -heads across the globe. You’re in the right place if you want to learn a little more about the how the leading, charcoal fuelle cook-everything, machine has become the phenomenon it has today. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment barbecues. Deze zomer van plan te gaan bakken, koken, roken en grillen op een nieuwe barbecue ? Dit speciale barbecue ei staat niet alleen bekend om het uiterlijk van een groen ei, maar ook om het gemak waarmee je met precisie constante temperaturen bereikt. Meer geluksmomentjes buiten!


Om die goede service te bereiken bieden wij u een aantal voordelen. De temperatuur kun je aflezen op de thermometer die op het deksel bevestigd zit. De warmte wordt daardoor goed vastgehouden en is ook nauwkeurig te controleren. Voor het aanmaken van de barbecue gebruik je premium houtskool.


In de Mini gaat niet zoveel houtskool.

Veilig en snel tot aan de voordeur bij u bezorgd.

Deze kleine barbecue heeft een diameter van centimeter en weegt slechts 15kg. Behalve de beleving is ook de smaak erg bijzonder. Door extra hout al dan niet nat toe te voegen aan de hete barbecue kunnen gerechten worden voorzien van het echte barbecuearoma. Een barbecue aan huis of op locatie door thuiskok Klaas Culinair geeft u alle gelegenheid om met uw gasten te praten. Want wij regelen alles voor u. Van Albanië tot Zweden zeg maar.


Het voordeel van dit materiaal is dat het niet roest en weerbestendig is. Het keramiek waar de barbecue van is gemaakt wordt aan de. Maar marktleider in het keramische barbecue segment word je niet overnight.


Door de dikke keramische wanden wordt de warmte goed vastgehouden. Hij is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts