vrijdag 2 december 2016

Grondzeil zwembad intex

Grondzeil zwembad intex

Beschermt de onderkant van het zwembad en voorkomt schimmelvorming. Diverse maten, eenvoudig te onderhouden. Bekijk alle grondzeilen direct online! Deze INTEX beschermingstegels beschermen uw zwembad tegen scherpe voorwerpen en zijn daarnaast ook schimmelwerend.


Naast de bescherming die een grondzeil biedt, fungeert het ook als extra tussenlaag om vuil van de onderkant van uw zwembad af te houden. Een grondzeil is dan ook aan te raden als u de levensduur van uw zwembad wilt bevorderen. Deze kan u, nadat u het zwembad geplaatst heeft, eventueel zelf op maat knippen. Wanneer een zwembad grondzeil of ondertapijt kopen?


Meestal gebruikt men een grondzeil voor zwembaden die op een gras ondergrond staan of op een gladde ondergrond zoals op grote tegels. Dit grondzeil zwembad is leverbaar in twee verschillende afmetingen. Voorkom onnodige beschadigingen aan de onderkant van je zwembad met dit sterke grondzeil van Intex. Grootste aanbod kampeerartikelen.


Grondzeil zwembad intex

Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad. Het zeil heeft een afmeting van 4. Als je een zwembad in de tuin zet wil je deze nog lang kunnen gebruiken. Je kunt het grondzeil gebruiken om tussen de ondergrond en de zwembadbodem te leggen.


Ook warmt de solarzeil het zwembad op. Grondzeil voor zwembaden met een maximum diameter van 4cm. Tijdens warme dagen kan dit al snel oplopen tot enkele graden. Dit komt het zwembad natuurlijk alleen maar ten goede. Verbeterd materiaal met een waterafstotende coating.


Geeft extra bescherming voor de bodem van het zwembad. Het grondzeil zorgt voor een extra laag tussen het zwembad en de ondergrond. Net zoals tenten zijn ook zwembaden in allerlei soorten en maten te krijgen. Ideaal, want of je nou een grote of kleine tuin hebt, er is altijd wel een zwembad voor in de tuin dat geschikt is voor jou.


Van een simpel opblaasbaar zwembad voor de kids tot een luxe frame opzet zwembad of zelfs een echte jacuzzi, er is voor ieder wat wils. Dit universele grondzeil van Intex zorgt ervoor dat de bodem van uw zwembad de extra bescherming krijgt die het verdient. Intex grondzeil zwembad bodem bescherming.


Ideaal te gebruiken bij gras of kunstgras ondergrond. Dit handige universele grondzeil van Intex zorgt voor extra bescherming van de bodem van uw zwembad. Naast een bescherming tegen de ondergrond voorkomt dit grondzeil ook modderpoelen rondom het zwembad. De dienst-na-verkoop en garantie op fabricagefouten voor dit product wordt verzorgd door het Intex Service Center van het land waar u woont. Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar.


Inclusief grondzeil , afdekzeil en ladder. Bestel online bij De Boer Drachten! De Intex Ultra Frame zwembaden worden zeer compleet geleverd. Zowel het grondzeil , afdekzeil en een bijpassende zwembadtrap worden bij de bestelling meegeleverd (Uitgezonderd bij de maat 4x 2x 1cm). Een frame zwembad is dan ideaal.


Hij biedt de stevigheid waar je naar op zoek bent en daarnaast is hij makkelijk op te zetten. Bij Obelink vind je frame zwembaden in rechthoeken maar ook ronde frame zwembaden behoren tot ons assortiment. Daarnaast hebben wij van Intex en van Bestway verschillende frame zwembaden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts