woensdag 3 mei 2017

Boom binnenshuis

Bekijk ons assortiment online. Of u nu één bijzondere boom in huis wilt, één wand of meerdere kamers van bomen en grote planten wilt voorzien, wij helpen u graag om uw groenwensen en -dromen te realiseren. BoomInHuis biedt een totaalconcept: een boom compleet met grote plantenbak, toebehoren, voeding en verzorgingstips, inclusief plaatsing op uw woon- of werklocatie. Met de volgende boom voor binnen ben je in staat om deze fantasie deels werkelijkheid te laten worden. De dwergdadelpalm (Phoenix Roebelenii) is een palmboom die niet alleen buiten, maar ook binnen tot zijn recht komt.


De sprietige bladeren van deze boom en de dikke stam (op bovenstaande foto niet te zien) zijn typerend voor een palmboom.

Citroenbomen binnenshuis kweken. Thuis een kleine citroenboom verzorgen kan een heerlijke aromatische ervaring zijn. Hoewel de gedachte om een boom binnenshuis te kweken een beetje intimiderend kan zijn, is het niet zo moeilijk als het. Ik zou graag een (kleine) boom of grote struik binnenshuis houden, waar mijn katten kunnen in klimmen.


Dus met redelijk dikke stam en niet giftig (maar als ik suggesties heb, kan ik dat laatste zelf wel opzoeken). Er zitten grote veluxen in ons schuin dak, dus er is wel wat licht. Ik weet niet of het echt een haalbare kaart is, maar je weet.


Deze naaldboom voor binnen is sterk: kan goed tegen een keer wat minder water en is ook geschikt voor een tochtige plek.

Naalden vallen er zelden op de vloer. Een ander punt bij houden van tropische Bonsai binnenshuis is, dat de boom een relatief hoge luchtvochtigheidsgraad nodig heeft, veel hoger dan de condities in de huiskamer (helemaal bij het gebruik van verwarming of airconditioning). Bij een huis met een tuin hoort bij vele mensen ook een boom. Is jouw tuin te klein en past er geen boom in? Dan kan je misschien toch kiezen voor leibomen.


Vroeger waren leibomen vaak geplant uit praktische overwegingen, maar tegenwoordig zijn ze meestal als decoratief element gebruikt. Soorten bomen geschikt voor binnenshuis. Als je besloten hebt om een boom in huis te nemen, dan is de volgende vraag natuurlijk ‘Wat voor soort boom ? Olijfbomen zijn bijvoorbeeld niet geschikt voor binnen. Hoewel het hele mooie bomen zijn, horen ze toch echt buiten te staan. We stellen deze kleine variant voor omdat het de meest geschikte is om binnenshuis te houden.


Bovendien verschaft deze boom eetbare bananen. Zoals andere fruitbomen die je thuis zelf kunt houden, is ook deze boom zelfbestuivend. Deze plant heeft veel water nodig in vergelijking met de andere fruitbomen.


Het kan ook tussen de vier en vijftien jaar duren voor de boom voor het eerst vruchten draagt. Een jonge boom , gekocht uit de kwekerij, is in feite een combinatie van twee planten: een boom , gekweekt voor gezonde wortels en andere onderdelen, plus de takken van een andere boom , geënt op de eerste. De eerste stap is het verkrijgen van een boom , wat kan worden bereikt door de aankoop van een prebonsai (ruw materiaal dat moet worden gesnoeid en bedraad om de hoofdvorm van de boom te bepalen) of met behulp van één van de vele mogelijke boomteelt-technieken.

Zeer belangrijk is echter het selecteren van een boomsoort die bij je omgeving past. Vind de beste selectie bomen binnenshuis fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit bomen binnenshuis voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Indien de bladeren geel worden en afvallen, krijgt de olijfboom te weinig water. Voorts kan in de olijfboom schild- of bladluis optreden (vaak alleen bij de kleinere bomen). Mocht er spint of luis in de boom voorkomen, kunt u bij uw tuincentrum een middel aanschaffen om de boom te behandelen.


Volg hiervoor de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Haal groen binnen met kamerplanten. Met kamerplanten geef je niet alleen je eigen sfeer aan je interieur of werkplek, maar haal je ook buiten een beetje binnen. Hier vindt u een gedeelte van de Javabomen die Avonturia op dit moment op voorraad heeft. Zoals u zult zien is iedere boom uniek en heeft de Javaboom zijn eigen unieke prijs.


In de winkel hebben wij nog meer bomen, niet alleen javatrees maar ook Hardwood Fruit Trees!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts