dinsdag 4 juli 2017

Stroomdraad weiland

Betrouwbaar shoppen, bij de online vakspecialist met Thuiswinkel certificaat! Kies de juiste geleider voor uw afrastering. Ruim aanbod van hoge kwaliteit geleiders. Gallagher wordt gedreven door veilighei Gebruiksgemak en technische perfectie.


Snel uit voorraad geleverd. In onze webshop kunt u terecht voor schrikdraa schrikdraadapparaten en toebehoren van kwaliteitsmerk Gallagher.

Afrastering schapen en geiten. Schapen zijn moeilijk te keren dieren. Ze krijgen alleen via de snuit een schok, omdat de wol de rest van het lichaam isoleert.


Waar moet je aan denken als je schrikdraad om een paardenwei zet? Twaalf vragen over stroom rondom je weiland , met input van een drietal deskundigen. De houten palen verbinden de stroomdraad rondom het weiland.


Belangrijk is dat de stroomdraad goed zichtbaar is. Een brede witte stroomband is bijvoorbeeld duidelijker te zien voor een paard dan een dun stroomkoord. Bij vluchtgedrag kan het paard dan snel verstrikt raken in het draad en zichzelf verwonden.

In het algemeen wordt hierbij uitgegaan van een weerstand van 5Ohm, dit is hetzelfde als de weerstand die ontstaat wanneer het dier in aanraking komt met het stroomdraad. In uw browser worden cookies geblokkeerd. Hierdoor werken mogelijk enkele functies niet.


Sta cookies toe, om een foutvrije werking van de website te waarborgen. Als liefhebber van paarden wilt u natuurlijk het beste voor deze dieren. Om te zorgen dat uw paard veilig in een weiland kan lopen, is een goede omheining erg belangrijk. Met een afrastering van schrikdraad-lint bent u verzekerd van een optimale omheining voor uw paard. Schriklint is goed zichtbaar en maakt de kans op verwondingen bij uitbraak.


Koltec heeft alles te bieden op het gebied van elektrische afrastering en andere schrikdraad systemen. Op de draad staat een (meestal pulserende) hoge. Dit is ook een goede geleider die ervoor zorgt dat de dieren het weiland niet uitbreken. Het is echter af te raden om dit soort te gebruiken bij paarden. Anti reiger, stroomdraad , pond defence, reigerschrik.


Reigerschrik, een zeer efficiënte methode om reigers en katten bij de vijver weg te houden. Zo zie je direct welke kleuren je op elkaar aan kunt sluiten. Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor een weiland met uitsluitend schapen voldoet een afrastering van palen en schapengaas, maar zelfs dan kan het nuttig zijn een stroomdraad te plaatsen om te voorkomen dat schapen in het gaas gaan staan om bij takken te kunnen komen of hun kop door het gaas steken, zodat ze er met de hoorns achter blijven hangen.


Bent u op zoek naar schrikdraad palen? Bekijk alle palen voor het afrasteren van uw weide en bestel veilig online bij Macrovet, de afrastering specialist.

Het draad kan van ijzer zijn, maar een simpele dunne stroomdraad is ook voldoende. Officieel dealer van Gallagher en Pulsara schrikdraad en apparaten. Gratis verzending in Nederlan België en Duitsland vanaf 50.


Om er voor te zorgen dat paarden veilig in de rijbak, paddock of weiland blijven, is een degelijke omheining heel belangrijk. Er zijn verschillende soorten omheiningen waaruit gekozen kan worden, waarbij elk zijn voor- en nadelen heeft. Bedenk welke soort het beste past bij de omgeving, soort paarden en het gebruiksdoel. Bovendien is het een stuk voordeliger dan.


Montage door geheel Nederland van zowel omheiningen als paardenboxen verzorgen wij zelf. We beschikken over de juiste vakmensen en montage is altijd onder garantie. Schrikdraad - een elektrische afrastering.


Vrouw met fietskar rijdt dwars door stroomdraad in Schalkhaar en belandt in weiland met paarden. Een vrouwelijke fietser belandde zaterdagmiddag in Schalkhaar wel heel ongelukkig in het weiland. Terwijl ze de brug over het kanaal af fietste en links- of rechtsaf had moeten slaan, reed ze pardoes rechtdoor.


Winterdag staan de paarden in de bak, destijds hebben wij voor een houten omheining gekozen omdat het voor de training makkelijker was dan alleen stroomdraad en omdat de bak voor huis ligt oogt het ook netter als men t erf op komt rijden. Het is slim om het weiland mits het groot genoeg is, op te delen in meerdere kleinere weilanden zodat het gras kaal gegeten kan worden en op andere weiden kan groeien. Zichtbaar, veilig, stevig en gaat zeer lang mee.


Met instappaaltjes en stroomdraad kunt u het weiland eventueel nog opdelen als u geen standaard indeling van uw weiland wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts