donderdag 2 november 2017

Betonvloer polijsten zelf

Vind betonvloer polijsten het nu op Kensaq. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Als je zelf je betonnen vloer wil gaan polieren, kan je hier terecht voor de werkwijze en enkele handige tips.


Wat houdt het polieren van beton in?

Het polieren van een betonvloer , ook wel vlinderen genoem is nodig om het beton na het storten te verdichten. Hallo, ik heb een stuk monolitische (gevlinderde) betonvloer gestort. Door groeven in de gepolijste betonvloer te slijpen wordt de look en feel van een tegelvloer gecreëerd.


De grootte van de ‘tegel’ is dan volledig zelf naar smaak in te vullen. Techniek betonvloeren polijsten. Voor elke betonvloer een oplossing!


Met onze nieuwe, revolutionaire vloerbewerkingsmethodes kunnen wij uw betonnen vloer weeer bijzonder sterk en duurzaam maken.

Met behulp van de machines en diamantsegmenten van HTC schuren en polijsten wij uw betonvloer. Bij het polijsten van uw betonvloer wordt deze behandeld met een schuurmachine. Door met een schuurmachine over de betonvloer te bewegen, verdwijnt de bovenlaag van de vloer langzaam maar zeker. Als de bovenlaag succesvol verwijderd is, kan uw vloer opnieuw worden afgewerkt.


Maar het is vaak aangeraden én mooi. Een gepolijste betonvloer is perfect geschikt voor het aanbrengen van een transparante betoncoating. Wat is dat eigenlijk, een betonvloer polijsten ? Een gevlinderde betonvloer kan worden gepolijst of op een andere manier worden afgewerkt.


Polijsten tot SUPERBETON voor een atelierruimte. Het polijsten van een betonvloer is de meest arbeidsintensieve bewerking. Hiervoor moet niet alleen de betonvloer geschuurd worden, maar ook nog eens gepolijst.


Het aantal schuurbeurten kan dan wel oplopen tot ongeveer zeven! Het vlinderen van een betonvloer , ook wel polieren genoem is nodig om het beton na het storten te verdichten. Een betonvloer polijsten is een ideale vloerbewerking die beton sterk en duurzaam maakt. Door de betonnen vloer te schuren en polijsten verwijderen we de toplaag van het beton en zorgen we ervoor dat het sterkere, onderliggende beton aan de oppervlakte komt.


Het is een eenvoudige, maar geniale methode.

Bij nieuw gestorte betonvloeren worden tegenwoordig veel gerecyclede producten zolas gebruikte steen granulaten of andere producten aan het duurzame betonmengsel toegevoeg dit geeft na het schuren en het polijsten een zeer mooi karakter aan de betonvloer. We praten dan over het zogeheten terrazzo beton. Get without the ads.


Wilt u de betonvloer een afwerklaag geven, omdat deze niet meer helemaal schoon te krijgen is? Ook dan is polijsten de oplossing. Door het polijsten verdwijnen alle vuile plekken, zodat de vloer weer als nieuw oogt. Ben je aan de slag gegaan met beton en heb je een te ruwe oppervlak of wil je het beton gelijk schuren?


Dan heb je twee opties om dit te doen: je kan handmatig of machinaal schuren en polijsten. Betonnen aanrechtblad zelf. Zorg er altijd voor dat je water gebruikt tijdens het schuren van je beton.


Je kan het ook gerust zelf doen maar dit doe je best met de grootste voorzichtigheid. Zelf een betonvloer storten. Je begint met het verwijderen van de oude vloer. Vulzand kan gebruikt worden om de kruipruimte te vullen.


Mocht u vragen hebben en meer informatie willen ontvangen over het polijsten van beton, neem dan gerust contact met ons op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts