woensdag 1 november 2017

Trampoline in de grond

Ruime keus uit A-merk inground trampolines. Extra mooi in de tuin en extra veilig voor kinderen. Geleverd waar en wanneer jij wil! Uw trampoline veilig en stabiel!


Vandaag besteld is morgen al trampoline springen in jouw tuin! Gratis verzending van trampolines!

Inground Trampolines op Beslist. Specialistisch advies nodig? Bij onze ronde trampolines met sterren of meer kunnen de tussenstukken soms van de poten weggelaten worden zodat de trampoline lager komt te staan. Een trampoline in de grond neemt minder ruimte in beslag en is ook nog eens veiliger.


Omdat de trampoline lager is, is dit veiliger voor uw kind. Maar een lagere trampoline zorgt er ook voor dat de trampoline beter bij de inrichting van de rest van de tuin past, omdat dit simpelweg subtieler oogt. Trampoline in de grond Dit zijn alle trampolines die u in kunt graven.


Deze inbouwtrampoline is voorzien van een metalen bekisting die het inkalven van de put voorkomt.

De trampoline die zo’n 38cm hoog is, is voorzien van luchtgaten in de zijwanden. Een BERG Toys Champion die 20cm boven de grond staat of juist een Champion Flatground trampoline , check snel de producten op deze pagina! Wij hebben een ruim assortiment trampolines. De BERG Toys Champion, Avyna Pro-Line en Exit Toys Elegant zijn slechts enkele trampolines uit het aanbod. Een inground trampoline heeft voor- en nadelen.


Zo maakt een ingegraven trampoline deel uit van de tuin en is hij daardoor minder aanwezig. Het kost alleen wel veel werk om een trampoline in te graven. De ingraaf trampolines die wij verkopen zijn van verschillende merken, Magic Circle Pro, Salta, Capital Play en nog wel meer ingraaf trampoline merken. Veiligheid en kwaliteit zijn doelen die voorop gesteld te worden om de perfecte trampoline te vinden die geschikt is voor elke tuin. Voordat u een in- ground trampoline gaat aanschaffen moet u. In de grond zit vocht dat ervoor zorgt dat het trampolineframe en randkussen sneller verslijten en verweren.


Dit betekent dat inground trampolines over het algemeen minder lang meegaan. Ook kunnen de sprongen gedempt worden bij een inbouw trampoline , omdat de lucht zich onder de grond minder goed kan verplaatsen. Na het plaatsten van de trampoline , vult u de grond opnieuw mooi aan tegen de bekisting. Een semi-inground trampoline : Een Semi-inground trampoline kan door kleine kinderen gebruikt worden zonder extra kuil onder de trampoline. De Salta Excellent Ground trampoline is een speciaal ontwikkelde trampoline die een klein frame heeft en hierdoor kort aan de grond staat.


In een handomdraai bij u geleverd. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Een FlatGround (Flat to the ground ) trampoline is daarentegen volledig in de grond weggewerkt. Hierdoor kan je extra makkelijk en veilig de trampoline betreden doordat deze trampoline laag bij de grond is, dus eigenlijk een win-win situatie! In de afbeeldingen hieronder is het verschil te zien.


Deze Flat to the ground trampoline maakt gebruik van een unieke springmat dat Akrovent wordt genoemd en kan meer lucht doorlaten dan andere springmatten. Vraag EENVOUDIG en GRATIS offertes aan bij goed beoordeelde hoveniers uit uw regio! Via Casius ontving ik snel vrijblijvende offertes voor trampoline ingraven in de grond van hoveniers in Apeldoorn om te weten wat het mij gaat kosten!


Lees vooraf goed de handleiding en bekijk instructiefilms om de trampoline op de juiste manier te monteren. Om zeker te zijn dat de trampoline stevig staat, raden we een verankeringsset aan. Daarmee zet je de poten van de trampoline met haringen vast. Je hebt hiervoor wel een zachte ondergrond nodig omdat je de haringen in de grond draait. Dit laatste is ook nodig zodat de lucht tijdens het springen weg kan.


Als dit niet het geval is zal het springen zwaarder gaan. Plaats de trampoline op een rechte en zachte ondergrond. Daardoor weet je zeker dat de trampoline stevig staat. Gebruik een schep en een kruiwagen om het gat te graven.


Trek voordat je de trampoline ingraaft vanuit het midden een ronde lijn met het meegeleverde meetlint, zodat je weet hoeveel ruimte je nodig hebt. Ik vind het wel prettig om hem straks, met echt mooi weer, af te kunnen breken om plek te hebben voor de aquaplay en een zwembadje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts