woensdag 2 mei 2018

Katten tuin

De beste kattenverjagers op Beslist. Grootste aanbo de laagste prijzen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Hoe verjaag je katten uit je tuin ? Je moet dit dan regelmatig in de tuin strooien.


Als je een grote tuin hebt, en stiekem katten ook wel leuk vindt, kan je er ook voor kiezen om een stuk(je) van je tuin juist extreem kat -vriendelijk te maken.

Planten als kattenkruid (Nepeta) of kattengras zijn onweerstaanbaar. Met wat geluk beperkten de katten zich tot dat stukje tuin. Katten weglokken uit je tuin.


De kans is echter groot dat je dit niet wilt, omdat dit ten koste gaat van de uitstraling van je tuin. Delen Heb je last van katten. Op internet lees ik dat je koffieprut in de tuin moet strooien op de plekken waar je niet wilt dat katten komen.


En de prut bevat ook nog eens stoffen die goed zijn voor veel planten. Ik heb dit een aantal keren geprobeerd nadat er een kat in onze tuin heeft gegraven. Jij als eigenaar kan bijdragen aan de veiligheid van je kat.

Met deze tips en tricks over tuinbeveiliging voor katten kunnen jij en je kleine vriend samen genieten van al het moois wat de tuin te bieden heeft! De meeste mensen vinden katten leuke en lieve dieren. Dit wordt anders als katten van buren jouw tuin hebben verkozen tot hun kattentoilet. Hieronder volgt een aantal tips die de katten uit je tuin houden en, niet geheel onbelangrijk, de gezondheid van de betreffende katten niet schaden.


Een kat in huis, je doet er natuurlijk alles aan om haar het beste te bieden. Denk aan een gezellige slaapplek, veilig kattenluik, goed kattenvoer, stevige krabpaal en uitdagende kattenspeeltjes. Alles voor een gelukkige kat vind je bij Intratuin.


Ruim assortiment katten in de tuin weghouden. Ervaar het verschil met NuBuiten! Je houdt van je tuin , en helaas lijken alle katten in de buurt dat ook te doen. Als je merkt dat katten jouw tuin als kattenbak gebruiken, of aan je planten knagen, dan wil je waarschijnlijk maar wat graag weten. Katvriendelijke tips om katten uit de tuin te weren Heb je last van poepende katten in de tuin ? Probeer eens een of meer van deze katvriendelijke tips!


Zorg voor stekelige struiken die voor katten ondoordringbaar zijn, bijvoorbeeld meidoorn en vuurdoorn. Wat kippengaas, zigzaggend tussen de struiken door, belemmert het lopen op de bodem. Bodembedekkers maken de tuin voor katten dus een stuk onaantrekkelijker.


Voorkom overlast door katten , met onze kattenverjagers effectief, betaalbaar en direct resultaat. Een kat zal immers nooit een ondoordacht risico nemen.

Wat doe ik tegen katten in mijn tuin ? Als we aan een kat denken dan stellen de meeste mensen zich een lief schattig beestje voor. Hoe lief en mooi ze ook zijn, sommige tuinliefhebbers hebben op sommige momenten een ander beeld van katten. Indien uw kat er wel op gaat bijten, dan is het misschien noodzakelijk om bij het gedeelte waar hij makkelijk bij kan komen hard gaas te monteren of het met een anti-bijtmiddel af te leren. Let op: het met metaalgaas geheel afdichten van een balkonopening of een afgesloten tuin is niet altijd toegestaan, omdat het een vluchtweg-functie kan hebben. Zo hebben katten een hekel aan planten die een citroengeur verspreiden, zoals bijvoorbeeld Citroenverbana.


Ook stekelige planten genieten niet de voorkeur van de kat. Plaats deze natuurlijke kattenverjagers op strategische plekken, bijvoorbeeld op de plaatsen waar de kat normaal gesproken je tuin binnenkomt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts