vrijdag 1 juni 2018

Ratten vangen met pindakaas

Snel en effectief je huis ratvrij met de KB Home Defense rattenval. Groot aanbod tuinartikelen online! Alles voor het verjagen en vangen van mollen en woelmuizen.


Muizen en ratten bestrijden Verdelging van ratten en muizen. Overlast van ratten kan een behoorlijke impact hebben op je dagelijks leven. Ik heb klanten gehad die er behoorlijk gestrest van raakten en zelfs hun woning hadden verlaten omdat ze er niet meer tegen konden.

Begrijpelijk want ratten zijn onhygiënische vieze beesten die je niet in je huis of bedrijf wilt hebben. Om van een rattenplaag af te komen, hoeft u alleen maar de rattenvallen in te stellen en te wachten tot ze worden gepakt, toch? Helaas gebeurt dit in praktijk niet zo snel en zeker niet zo effectief mogelijk. Hieronder beschrijven wij de meest voorkomende fouten bij het vangen van ratten.


De rattenvanger kreeg een spoedcursus in het zetten van klemmen en vallen. Omdat gif uit den boze was, moest hij de knaagdieren maar met pindakaas vangen. En dat werkt gigantisch goed.


Er zit nu weinig meer in de vallen.

Eerst ving ik hele grote jongens, maar ze werden kleiner en kleiner. Totdat het vrijwel stil werd. Ratten vangen met pindakaas , nieuw Tilburgs ontwerp tegen rattenoverlast.


Vang muizen met pindakaas Last van muizen? Gif gebruiken is een mogelijkheid. Ook kunt u proberen de muis te vangen , dood of levend. Met een muizenval bijvoorbeeld. Waarmee lokt u dit ongedierte het best?


Chocolade kan, de aloude kaasblokjes ook, maar het beste werkt nog pindakaas. Leg lucifers neer tegen ratten. Het is handig om te weten waar de ratten je huis binnen komen. Op de plek waar ze dat doen, leg je een aantal lucifers neer.


De kop van de lucifer smeer je ruim in met pindakaas. De ratten eten de pindakaas en de kop van de lucifer op en overlijden. Tilburg gaat ratten te lijf met pindakaas en speciale vangbox.


Het aantal meldingen over ratten is afgelopen jaren fors gestegen in Tilburg. De vangbox - eigen Tilburgs ontwerp - lijkt de oplossing.

Gepensioneerde vrachtwagenchauffeur uit Nijmegen vangt ratten met pindakaas - Omroep Gelderland Omroep Gelderland. Maar gif plaatsen in de openbare ruimte is verboden en klemmen leveren gevaar op voor andere dieren en kinderen. De gepensioneerde vrachtwagenchauffeur vult de vallen met pindakaas. Met zijn trucs is hij inmiddels een echte autoriteit op het gebied van rattenvangen. Zelfs buiten Nijmegen kennen mensen hem.


Als je ratten op zolders hebt zitten, dan heb je wellicht te maken met zwarte ratten. Zitten ratten onder vloeren of in een kelder dan heb je veel kans dat je met bruine ratten te maken hebt. Heb je daarentegen last van gangen die in de gracht- of slootkant zijn uitgegraven dan is de kans groot dat je met de familie van de woelmuizen te maken hebt. Op deze manier kunt om meerdere ratten per keer te vangen. Naast de bovengenoemde unieke combinatie is de klapdeur voorzien van een zeer sterke veer en een vergrendelingspin waardoor eenmaal gevangen ratten niet meer kunnen ontsnappen.


De kooi is geheel gegalvaniseerd en van zeer goede kwaliteit. Landelijk wordt gewaarschuwd voor een toenemende muizen- en rattenplaag en gaan alle seinen op rood. Maar de Haarlemse Brenda Loerakker moet haar. Het voordeel van pindakaas is dat het langere tijd goed blijft, Muizen vangen en uitzetten is ook niet altijd een diervriendelijke oplossing.


Zorg bij de bestrijding van bruine ratten voor eerste kwaliteit lokaas. Gepelde haver wordt doorgaans door bruine ratten goed opgenomen. Weliswaar hebben bruine ratten voorkeur voor verschillende soorten voedsel in verschillende levensfasen of seizoenen, in de praktijk is het niet noodzakelijk om te variëren met lokaas voor rattenbestrijding. Deze unieke en efficiënte rattenval doodt de ratten door middel van een elektrische schok.


Plaats C-batterijen in het apparaat (niet bijgesloten) Plaats lokaas (bijvoorbeeld pindakaas ) aan de achterzijde in de val en zet de schakelaar aan. Lijmvallen zijn de oplossing als u last heeft van ratten en de overige middelen niet werken. Leg de lijmplank neer op de plek waar de dieren vaak lopen (vaak ontstaan hier sporen van buikvet) en de volgende ochtend zitten de ratten vast op de plank.


Eventueel kunt u wat aas ( pindakaas , noten, graan) midden op de plaat plaatsen voor extra resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts